Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova 5.Bölüm 2. Fragmanı izle

Bir Zamanlar Çukurova 5.Bölüm 2. Fragmanı izle

tarafından ker_def

Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek’in yer aldığı ve Perşembe günlerinin en etkili dizisi olan Bir Zamanlar Çukurova, 5. bölümüyle geliyor.

Yeni sezonun en başarılı dizisi olarak şimdiden farkını gösteren Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 5. bölümünden 2. fragman yayınlandı.

11 Ekim Perşembe akşamı izleyici ile buluşmaya hazırlanan diziden yeni görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Yeni bölümde yaşanacakların detayı şöyle:

Züleyha’ya rüya gibi bir hayat bahşettiğini düşünerek karşısında mutlu bir kadın görmek isteyen Demir, onun buğulu gözlerini gördükçe çılgına dönecek! Aklı fikri Yılmaz’da olan Züleyha, bulduğu ilk fırsatta çiftliği terk ediyor. Züleyha’nın konakta yokluğunu fark eden Demir ise adeta ateş püskürüyor! Artık sabrını koruyamayan Demir’in, Züleyha’ya el kaldıracak kadar gözü dönecek ve Züleyha’nın kaçışı, Demir’in hiç bilinmeyen yönlerini ortaya çıkartacak.

Hünkar, bu yaşananlardan çok tedirgin. İçine düştüğü durumdan hem korkuyor hem de endişeleniyor. Bir sonraki adımını nasıl atacak?

Hem Züleyha’sına kavuşmak, hem de Demir ve Hünkar’dan hesap sormak için hapisten kaçan Yılmaz gördüğü manzara karşısında ne yapacak? Züleyha için elini yeniden kana bulayacak mı?

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Murat Saraçoğlu
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Uygulayıcı Yapımcı: Emrah Karacakaya
Senaryo: Yıldız Tunç
Drama Direktörü: İlkay Doğan
Müzik: Aytekin Ataş
Genel Sanat Yönetmeni: Nilüfer Çamur
Görüntü Yönetmeni: Sedat Yücel