Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisi için aşırı heyecan dalgası!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi için aşırı heyecan dalgası!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

atv ekranlarında 13 Eylül Cuma günü izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi heyecanı birçok dizi izleyicisini sardı.

1970’li yılların Adana’sında geçen bir dönem dizisi olan Bir Zamanlar Çukurova, Yılmaz ile sevgilisi yaşasın diye kendini bir evliliğe hapseden Züleyha’nın hikayesinin anlatıyor.

Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Bülent Polat ve Uğur Güneş’in başrolünü paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle ilgili sosyal medyaya yansıyan heyecanlı yorumlar dikkat çekiyor.

Birçok dizi izleyicisi 13 Eylül’ün bir an önce gelmesini istediklerini sosyal medyada yazarken, “Aşırı derecede heyecanlıyım” mesajları da göze çarpıyor.

Dizinin tanıtımları, fotoğrafları ve diğer detaylar da hem twitter hem instagram’da birçok kişi tarafından paylaşılmakta.

atv’nin sosyal medya hesaplarından da diziyle ilgili görüntüler sıklıkla paylaşılmakta.

Dizinin konusu:

1970’li yıllarda, İstanbul’da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana’da Çukurova’nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir…