Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 29. bölüm fragmanı aşk kokuyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 29. bölüm fragmanı aşk kokuyor!

tarafından ker_def

atv’nin ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 29 bölümüyle 18 Nisan Perşembe akşamı ekrandaki yerini alacak.

Televizyon Gazetesi Detay – Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü adeta aşk kokuyor…

Dizinin yeni bölümüne Yılmaz ve Züleyha’nın yakınlaşması damga vuracak.

Yılmaz, Züleyha’yı kurtaracak mı? Züleyha, Adnan bebek ile teselli arıyor. Demir ise onu bırakmaya hiç niyetli değil.

Ayrıca bir diğer olay ise Hünkar ile Fekeli’nin aşk adımları olacak. Geçmişin yaralarını sardılar şimdi sırada yaşamadıkları aşkları var.

Videodan dizinin 29. bölümünden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Dizinin geçen hafta ekrana gelen 28. bölümünde neler olmuştu?

Çukurova’da kilitler vuruluyor! Hünkar’ın ölümden döndürdüğü Züleyha’yı artık daha zor günler bekliyor. Felaketten felakete sürüklenen Züleyha artık yaşamak istemiyor, yaşadığı her saniye onu mahvediyor. Hünkar’ın kararıyla akıl hastanesine kapatılan Züleyha, hayatının kalanını orada mı geçirecek? Her olayı yakından takip eden Saniye ve Gaffur, konağın büyük bir sırrına daha ortak oluyor.

Yamanlar’ın sırlarını, sermayesi gibi kullanmaya meraklı Gaffur, bu sefer hedefine ulaşabilecek mi? Seher, Gaffur’un başına ne çoraplar örecek? Olanlardan habersiz ofisinde oturan Demir karşısında Jandarma’yı görünce neye uğradığını şaşırıyor. Hakkında Fekeli’nin evini basıp Yılmaz’ı vurduğuna dair şikayet olan Demir parmaklıklar ardına geçiyor. Herkes Demir’i Jandarma’ya kimin şikayet ettiğini merak ediyor, Fekeli ve Yılmaz bile… Elim bir kazayı daha atlatarak tekrar hayata dönen Yılmaz, gözlerini açar açmaz Müjgan’ı arıyor. Yılmaz, Müjgan’ı bir kez daha geri getirmeyi başarabilecek mi?