Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde beklenmedik gelişmeler yaşandı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde beklenmedik gelişmeler yaşandı!

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 16. bölümü 27 Aralık Perşembe günü izleyicilerle atv ekranında buluştu. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin bu bölümünde dikkat çeken sahneler yaşandı.

HÜNKAR, KOCASININ KATİLİ FEKELİ’YLE TOKALAŞTI!

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın son bölümünde eski aşıklar bir araya geldi! Hem Yılmaz ve Züleyha, hem de Hünkar ve Fekeli, karşı karşıya geldi, aynı havayı soludu!

Yayınlanmaya başladığı ilk hafta itibariyle Perşembe akşamlarının rating sıralamasında, açık ara zirvenin sahibi ‘Bir Zamanlar Çukurova’ nefes kesen son bölümüyle, yine izleyenleri ekran başına kilitledi.

YILLAR SONRA KARŞI KARŞIYA

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde beklenmedik gelişmeler yaşandı! 7

Bölüme damga vuran olay ise Hünkar’ın, kocasının katili Fekeli ile tokalaşması oldu! Hayırseverler Derneği Geleneksel Yardımlaşma Gecesi’ne 50 bilet alarak tek başına gelen Fekeli, tüm dikkatleri üzerine çekti. Gecenin ev sahibi Hünkar ise, karışık duyguların pençesinde, kocasının katili Fekeli’nin elini havada bırakmadı ve onunla tokalaştı.

ZÜLEYHA’NIN KANAVİÇESİNİ KİM ALACAK?

Olaylı akşamın finalini ise Yılmaz yaptı! Züleyha’nın el emeği göz nuru, kanaviçede işlediği tavus kuşu motifli kırlent için açık artırmada en büyük teklifi Yılmaz verdi! Yüz liradan açılan kırlente 5 bin lira teklif etti! Demir Yaman’ın teklifi ise 200 lira idi.

Yeni karşılaşmalar yepyeni olaylara gebe! ‘Bir Zamanlar Çukurova’ her Perşembe ATV’de!