Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bir büyük sır daha ortaya çıktı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bir büyük sır daha ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 11. yeni bölümü atv ekranında izleyicilerle buluştu. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Gürses ve Kerem Alışık’ın başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünde herkesin dikkatini çeken bir gelişme yaşandı.

Televizyon Gazetesi Analiz

Dizide Yılmaz’ın vurduğu Hünkar hanım uzun bir ameliyat sonrasında hastanede müşaade altında tutuldu. Bu sırada odasına gelen bir misafir vardı. Kerem Alışık’ın canlandırdığı Fekeli’den başkası değildi… Fekeli ile Hünkar hanım arasında bir takım olaylar yaşandığı ve bu yüzden büyük bir felaketin yaşandığı anlaşıldı.

Hünkar’ı hala sevdiği ortaya çıkan Fekeli, acılarının hala taze olduğunu da ifade etti. Herkesi şaşırtan bu detay dizinin seyrini de değiştirebilecek bir adım oldu…

Fekeli, Hünkar uyurken dokunaklı bir konuşma yaptı. Geçmişte yaşananlarda kimin hata yaptığını sorguladı. Ancak Hünkar’a toz da kondurmadı… Fekeli, “Sesimi duyacaksın, acımı anlayacaksın. Ben acıma hep sahip çıktım. Acıma sadık kaldım. İstersen benim acımla, senin acını çağıralım, onlar konuşsun biz susalım. Bakalım hangimiz acısı daha yaman çıkacak” diye konuştu. İşte bu sözler geçmişte büyük bir olay yaşandığını ve hala acısının taze olduğunu anlatıyordu.

Peki büyük acı neydi? İşte bu sorunun yanıtı dizinin seyrini de değiştirebilir.

Hünkar için sağlık dileyen Fekeli, “Duam ve kalbim seninle” diyerek de ona hala aşık olduğunu göstermiş oldu.

Hünkar hanım ise gözlerini açarak iyileşeceği mesajını verdi. O anları videodan izleyebilirsiniz.

Yapım : Tims&B Productions
Yapımcı : Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yönetmen : Murat Saraçoğlu
Senaryo : Yıldız Tunç
Oyuncular : Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre, Mustafa Açılan ve Serpil Tamur, Kerem Alışık