Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bitsin artık bu çile!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bitsin artık bu çile!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 63.bölümü 9 Nisan Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak. Stok bölümlerin yeterli olması, rakipleri ekranda yokken dizinin yoluna devam etmesini sağladı. İlerleyen haftalarda yeni bölümler olacak mı, bu da merak ediliyor… Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin son haftalarda müthiş bir tempo tutturduğu bir gerçek. Dizinin hikayesi çok iyi bir noktaya geldi, heyecan yüksek, her bölüm iple çekiliyor.

Ancak izleyiciler için artık dert olan, çile çektiren durumlar da var. Hani mektup meselesi vardı, Yılmaz bir türlü o mektubu okumamış ve her şey baştan aşağıya değişmişti. Şimdi de Adnan meselesi var. Yılmaz, Adnan’ın kendi oğlu olduğunu öğrenecek mi? İşte bu sorunun yanıtı bekleniyor. 63. bölümde mi öğrenir yoksa sündürülerek daha mı uzatılır bilinmez.Ama artık öğrense de hikaye yeni bir döneme girip, bambaşka noktalara savrulsa… Dizinin 63. yeni bölümünde yaşanacakların tüm detayı haberimizin devamında…

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’da bu hafta Züleyha’nın bitmeyen çilesi ölüm tehlikesi altında! Ve tüm gerçekler bir mektubun ucunda!

HÜNKAR TÜM ADANA’YI ARKASINA ALIP NEYE ENGEL OLACAK?

Fekeli, Demir’in yapacağı yeni iş anlaşmasını durdurmak ister. Ancak elbette Demir, onu dinleyemecektir. Şehirde yine kötü niyetli adamların dolaşması, Hünkar’ı da harekete geçirir. Hünkar, tüm Adana ahalisini arkasına toplayarak, şehir kulübündeki çok önemli bir toplantıyı engellemek için harekete geçer. Adana halkı arkada, Hünkar önde, adeta Çukurova’nın geleceğine yürürler. Fekeli de, gizli bir gurur ile Hünkar’ı izlemektedir.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bitsin artık bu çile! 9

ÜZÜM KIZIN OKUL AŞKI

Onca hengame arasnda Saniye ve Gaffur Üzüm’ü okula yazdırmayı unutmuştur. Okula giden yaşıtlarına gıpta ile bakan Üzüm, derdini hem onlara hem de anneannesi Hünkar’a anlatır. Torunlarının hasteri ile kavrulan Hünkar, Üzüm ile alışverişe çıkar. Hatta Üzüm’ü, Demir amcası ile olduğu gibi bir sır verir ve sırrını saklamasını ister.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bitsin artık bu çile! 10

KONAKTA HEYECANLA BEKLENEN MİSAFİR!

Demir, hala annesine kızgındır. Konak çalışanları da gıklarını çıkarmasalar bile, Demir’i hatalı bulmaktadırlar. Tüm olan biten arasında herkesin ilk kez aynı fikirle ve umutla beklediği bir misafir gelecektir.

BEHİCE AMACINA ULAŞACAK MI?

Yeminini bozduğunu söyleyerek Züleyha’nın odasına gideN Behice, elinde şırınga üzerinde hemşire kıyafetiyle amacına ulaşabilecek mi? Kapıda bekleyen askerleri de uzaklaştıran Behice, Züleyha kendisini görürse ne yapacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bitsin artık bu çile! 11

YILMAZ GERÇEKLERİ ÖĞRENİYOR MU?

Dizinin 63. Bölümünün en kritik bölümü, Yılmaz’ı Adnan’ın babası olduğunu söyleyen ve Müjgan’ın okuduğu mektup. Yılmaz’ın hayatı yine bir mektupla değişecek mi? Yılmaz aslında iki erkek evladı olduğunu öğrenecek mi?

Bir Zamanlar Çukurova Perşembe 20:00’de ATV’de.