Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde bu ayrılığa sevinmek mi üzülmek mi lazım!

Hekimoğlu dizisinde bu ayrılığa sevinmek mi üzülmek mi lazım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Kanal D ekranında izleyicilerle buluşan Hekimoğlu dizisinin elde kalan ve geçen hafta yayınlanmayan 14. stok bölümü 7 Nisan Salı akşamı yayınlandı. İzleyiciler heyecanla bu bölümü bekliyordu. Dananın kuyruğunun kopacağı an gelmişti.

Güven Kıraç’ın canlandırdığı Vahap Bey karakteri ile Timuçin Esen’in canlandırdığı Ateş Hekimoğlu arasındaki sürtüşme hastanede iplerin gerilmesine neden olmuştu. Yönetim Kurulu, Ateş Hekimoğlu’nun işten çıkartılması için toplandı ama Ebru Özkan’ın canlandırdığı İpek buna karşı çıktı.Ayrıca Vahap Beyi de eleştirince bu sefer okları üzerine çekti.

Hekimoğlu dizisinde bu ayrılığa sevinmek mi üzülmek mi lazım! 8

Hekimoğlu dizisinde bir hayat dersi de verildi… İpek’in haklının yanında yer alıp, güçlü duruşu ve her şeyi kaybetmeyi göze alışı aslında hayatta birçok insanın da karşısına çıkan bir durumdu. İpek, doğru olanı yaptı ve gerçekleri herkesin suratına vurdu. Vahap beyi parası ile her şeyi yapamayacağını, kendisinin sahibi olamayacağını herkese öyle güzel ve net bir şekilde anlattı ki, Hekimoğlu dizisinde asla unutulmayacak anlardan birisi yaşandı.

İnsanı insan yapan ‘ahlakın’ ne kadar önemli olduğunu anlatan bir sahneydi ve sonunda ahlak kazandı, Vahap kaybetti. Güven Kıraç diziye sonradan dahil oldu. Ortalığı fena halde karıştıran ama büyük de dersler veren bir karaktere hayat verdi.Vahap beyin hastaneden ayrılışı ve yalnız kalışı ise dünyanın farklı döndüğünün ve her zaman bir umut bulunduğunun da bir göstergesiydi.

Hekimoğlu dizisinde bu ayrılığa sevinmek mi üzülmek mi lazım! 9

Vahap bey yenilmiş olarak hastaneden ayrıldı. Bu durum bir daha dizide yer almayacak anlamı mı taşıyor, merak ediliyor. İzleyiciler bu ayrılıktan memnun. Güven Kıraç’ın değil ama Vahap’ın gidişinden memnun olduklarını belirten birçok yorumu da sosyal medyada görebilirsiniz.

Bir izleyici diyor ki, “Vahap’ın gittiğini gösteren Rabbim, virüsün de bittiğini gösterir inşallah.” Bir başka izleyicisi ise İpek’in asaletine vurgu yaparak, “İpek kadar asil birini görmedim, alttan girdi üstten çıktı, yine herkesi kurtaran İpek oldu” diye yazdı.