Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai dizisinde yeni uygulama başlatıldı!

Hercai dizisinde yeni uygulama başlatıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Hercai’nin Midyat’taki çekimleri durdurulmuştu. Koronavirüs salgını nedeniyle dizide bir süredir çekim yapılmıyor. Haliyle yeni bölümler de yayınlanamıyor. Yapımın ne zaman ekrana döneceği ise kimse tarafından bilinmiyor.

Birçok dizi için geçerli olan bu durumda Hercai dizisi hayranlarının ilgisini kaybetmemesi adına youtube kanalından yeni bir uygulama başlattı. Özellikle de genç izleyicilerin günlerinin önemli bir bölümünü geçirdiği bu platformda yeni içerikler üretiliyor.

Dizinin 1. bölümünden itibaren özel olarak hazırlanan kısaltılmış bölümler youtube kanalında düzenli olarak paylaşılmaya başlandı. 4 gün önce başlayan bu uygulamada Hercai efsanesini en başından itibaren yeniden hatırlatmanın faydasından yola çıkıldı.

Mia Yapım’ın yapımcılığını yaptığı başrollerinde Akın Akınözü, Ebru Şahin, Ayda Aksel ve Serhat Tutumluer’in yer aldığı “Hercai” yayınlandığı ilk bölümünden bu yana reyting rekorları kırdı.

Şimdi ekranda yok ama youtube kanalında hem özel sahneler hem tüm bölümler hem de yeni başlatılan özel kısa bölümlerle izleyicileri ile aradaki mesafeyi açmamaya kararlı.