Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük olay! Yok böyle bir şok!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük olay! Yok böyle bir şok!

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 9. bölümüyle 8 Kasım Perşembe akşamı atv ekranında heyecan dolu bölümüyle seyirciyi yine ekrana kilitledi. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek’in başrollerinde ki dizinin 9. bölümündeki final sahnesi şoke etti. Çukurova’da büyük karşılaşma son sahnede yaşandı. Kendisini bekleyen büyük sürprizden habersiz, Demir ile katıldıkları davette, Züleyha güzelliğiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Fakat geceye damga vuran olay ise, Züleyha’nın öldü sandığı Yılmaz ile karşı karşıya gelmesi oldu! Bu karşılaşma sonrası gözü iyice kararan Züleyha, Hünkar ve Demir’den hesap sormak için ne yapacak? Fekeli’nin desteği ile Yaman ailesinin karşısına bambaşka biri olarak çıkan Yılmaz, ilerleyen bölümlerde seyirciyi çok şaşırtacak!

Yılmaz’a bir kez daha yenilen Demir’in yeni planları ne olacak? Şoke eden karşılaşmanın görüntülerini videodan izleyebilirsiniz…

‘Bir Zamanlar Çukurova’ her Perşembe ATV’de! Önümüzdeki hafta 10. bölümde Yılmaz ile Züleyha karşılaşmasının detayları ortaya çıkacak.

İzleyiciler en çok da bu anları merak ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük olay! Yok böyle bir şok! 7

Bir Zamanlar Çukurova’nın 15 Kasım günü ekrana gelecek 10. bölümü büyük merakla beklenmeye başladı bile…