Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük sürpriz! Züleyha hamile!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük sürpriz! Züleyha hamile!

tarafından zk zk

Atv’de dün akşam 33. bölümü yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 34. bölüm tanıtımı şoke etti!

Televizyongazetesi/Detay – Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek’in oynadıkları dizinin yeni bölümünde Züleyha’nın hamile olduğu ortaya çıkıyor!

Çocuğunun olmadığını ve Seher’in bebeğinin de kendisinden olmadığını söyleyen Demir, bu haber üzerine ne yapacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük sürpriz! Züleyha hamile! 7

Züleyha’nın fenalaşıp hastaneye kaldırılmasının ardından haberi Müjgan veriyor. Kapıda bekleyen Yılmaz, da Züleyha’nın hamile olduğunu öğreniyor.

Adnan’ın kendisinden olmadığını bilen Demir, bu durum karşısında ne yapacak?

Züleyha’nın hamile olması, Bir Zamanlar Çukurova’da dengeleri tamamen değiştirecek!

Yaşanan bu sürpriz gelişme karşısında neler olacağı merakla bekleniyor.

İşte 34. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Çukurova’da yine silahlar patladı! Üstelik tam sulh ilan edip silahını bırakmışken, Yılmaz bir kez daha namlunun hedefindeydi! Demir’in hediye ettiği silahla, Yılmaz’ı vuran Ercüment, Gülten’i de ortadan kaldırmak için harekete geçer. Ancak olayın tek görgü tanığı o değildir. Hünkar ve Fekeli de birbirlerinden habersiz olaya şahit olmuşlardır. Patlayan silah arkasından birçok karmaşık olayı getirir. Yılmaz yaralı olmasına rağmen Ercüment’i durdurabilecek mi? Patlayan silah, jandarmayı tekrar Demir’in peşine mi düşürecek?

Tüm olanları sakladıkları Züleyha, oğlunu görmeye gidemeyince neler yapacak? Yılmaz tekrar hastaneye nişanlısının önüne ameliyata mı götürülecek yoksa olaylar örtbas mı edilecek? Demir ve Yılmaz’ı ilk kez bu kadar aynı safta bir araya getiren olay, Hünkar ve Fekeli arasındaki dengeyi de etkileyecek mi?

Dışarda patlayan silah bir yana konağın içinde de adeta saatli bir bomba olarak dolaşan Seher vardır! Bombayı da tam bu olayların ortasında patlatır ve “Demir’den hamile” olduğunu söyler! Hünkar, şimdi ne yapacak? Oğluna büyük sırrını söyleyecek mi? yoksa Seher’den kurtulmanın bir yolunu mu bulacak?