Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde korkunç olay? Demir ölecek mi?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde korkunç olay? Demir ölecek mi?

tarafından zk zk

Atv’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yarın akşam ekrana gelecek bölümünde, toprak kayması sonucu kaza geçiren Demir’in ölüp ölmeyeceği büyük merak konusu…

Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek’in oynadıkları dizi, heyecanlı bir bölümle ekrana gelecek.

18. bölüm 2. tanıtımında Züleyha’nın Demir’i toprak altından çıkarmaya çalıştığı ve çığlık çığlığa konağa gidip Hünkar’a olanları anlattığı görülüyor.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Çukurova’da taşlar yerinden oynadı! Demir Yaman, büyük sırlarının tek ortağı annesi Hünkar’dan hangi gerçeği gizlemeye çalışıyor? Son nefesini vermeden Hünkar’la görüşmek isteyen Hüsamettin Sözübir’in söyleyemeden öldüğü gerçek, cenazesinde mi ortaya çıkacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde korkunç olay? Demir ölecek mi? 7

“Benim bir şey yapmam lazım” diyen Yılmaz kendine yeni bir rota çiziyor. Yılmaz’ın “Bundan sonra Züleyha diye biri yok. Benim için artık yoksun Züleyha” cümleleri kimi üzüp kimi mutlu edecek?

Demir, Züleyha ve Adnan bebeğin seyahatleri talihsiz bir heyelan felaketiyle son buluyor. Adnan bebeği kurtarmak için kendi canını tehlikeye atan Demir, toprak altından kurtulabilecek mi?

Züleyha, Yılmaz’a Adnan bebeğin babasının kendisi olduğunu söyleyebilecek mi? Adana’ya yeni gelen doktor hanım ile Yılmaz arasında bir kıvılcım mı var? Yılmaz yanan pamuklardan Demir’i mi sorumlu tutacak?

Züleyha ve Yılmaz bir kez daha karşı karşıya… İkili arasında neler yaşanacak? Züleyha gerçekleri Yılmaz’a anlatacak mı? Doktor hanım Yamanlar konağında… Züleyha’nın tepkisi ne olacak? Yılmaz manevi babası Fekeli’yi mi dinleyecek yoksa intikamını hemen almak için harekete mi geçecek?