Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde olmaz denilen şey oldu!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde olmaz denilen şey oldu!

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 21. bölümü 21 Şubat Perşembe akşamı atv ekranında izleyicilerle buluştu. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş’in başrollerinde yer aldığı dizinin son bölümünde önemli gelişmeler vardı.

AMİNNE KONAKTAN KAÇIP FEKELİ’YLE BULUŞTU!

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın son bölümünde nefret fırtınaları aşka karıştı.

Müjgan Doktor, Yılmaz’ın ağzından dökülen zalim sözlerle hayal kırıklığı yaşarken, Yılmaz onu masa başında yüzükle bekliyor. Müjgan bu sürpriz karşısında gönül yaraları yavaş yavaş iyileşen Yılmaz’a ne diyecek?

ARTIK FEKELİ DE HER ŞEYİ BİLİYOR…

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde olmaz denilen şey oldu! 7

Demir ve Züleyha konağı terk edince Hünkar, Züleyha’nın otoritesini sarsacağından korkup tüm dizginleri eline aldı. Hem şirkette hem de çiftlikte kuş uçurtmamaya karar veren Hünkar konağı ihmal edince, Haminne ortadan kayboldu. Onu eve getiren ise Fekeli oldu.

Üstelik artık Fekeli, Hünkar ve yüreğini sızlatan evliliği hakkında her şeyi öğrenmişti. Artık hem Hünkar hem de Fekeli tüm gerçekleri biliyorken nefretle bastırdıkları aşkları onları tekrar ele geçirecek mi?

Tek başına ata binmeye çıkan Hünkar, doludizgin giderken kendini bir anda yerde buluyor. Etrafta, bindiği at Küheylan’dan başka canlı bulunmayan Hünkar, bu talihsiz kazadan sağ kurtulabilecek mi?

Perşemebe günlerinin vazgeçilmezi ‘Bir Zamanlar Çukurova’ ATV’de!