Ana sayfa Dizi Haberleri TV8’in Annenin Sırrıdır Çocuk dizisine, her rolüyle çok konuşulan bir isim daha katıldı!

TV8’in Annenin Sırrıdır Çocuk dizisine, her rolüyle çok konuşulan bir isim daha katıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 kanalı, sezon sonuna doğru gelirken iki yeni proje ile gündemde. Bu sezon Kırmızı Oda dizisiyle devam eden kanalın, ikinci bir dizisi Süslü Korkuluk ile iki dizisi olacaktı. Ancak Kırmızı Oda geçtiğimiz hafta final yaparken, Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’un başrolünde oynayacakları Süslü Korkuluk dizisi ise son anda iptal oldu.

OGM Pictures imzalı Süslü Korkuluk dizisinin tanıtımı bile çekilmişti. TV8 kanalı için de hayli iddialı bir projeydi ve merakla bekleniyordu. Ancak dizinin bütçesinin çok yüksek olması nedeniyle son anda anlaşmadan vazgeçildiği gündeme geldi. Süslü Korkuluk için Netflix ile anlaşıldı.

Böylelikle Acun Ilıcalı’nın patronu olduğu TV8 kanalının hiç dizisi kalmamıştı. Fakat 14 Şubat Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün yayınlanan günlük dizi Canım Annem yayına başladı. Bir başka iddialı proje Annenin Sırrıdır Çocuk ise prime time kuşağında yayınlanacak.

Bir süredir hazırlıkları devam eden proje ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Başrollerinde Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu’nun ye alacağı Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin Nisan ayında çekimlerinin başlayacağı konuşulmakta.

TV8'in Annenin Sırrıdır Çocuk dizisine, her rolüyle çok konuşulan bir isim daha katıldı! 7

Yapımcılığını NTC Medya’nın üstleneceği diziye katılan isimlerden birisi de Selin Yeninci oldu. Ayrıca her rol aldığı projede adından söz ettiren bir başka isim Olgun Toker’in de dizi ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Toker, Hayat Şarkısı dizisi ile çıkış yapmıştı. Uzun yıllardır pek çok projede rol alan Olgun Toker, Karadayı, Benim Adım Gültepe, Şeref Meselesi, Küçük Tatlı Yalancılar gibi dizilerde de oynadı.

Ancak, Burcu Biricik ve Birkan Sokullu’nun başrolünde oynadığı Hayat Şarkısı dizisinde Mahir karakteri ile çok sevildi ve sonrasında da dikkat çeken rollerle ekrana geldi. Oyuncu, Son Yaz dizisinde de yine çok konuşulan bir role imza atmıştı. Bu kez tv8 için hazırlanan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisiyle ekranda olacak.