Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinden iddialı bir transfer daha! Sürpriz isim kim?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden iddialı bir transfer daha! Sürpriz isim kim?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, Eylül ayında yeni sezon bölümleriyle ekranda olacak.

Tims&B ortaklığıyla atv için çekilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova, yeni sezonda yeni sürprizlerle izleyiciyi karşılayacak.

Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş’in başrolünde oynadıkları dizinin çekimlerinin Ağustos ayında başlaması planlanırken gelen haberler de izleyicinin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde diziye Nazan Kesal’ın katılacağı haberi heyecan yaratmıştı. En son Çocuk dizisinde rol alan başarılı oyuncunun Bir Zamanlar Çukurova’nın kadrosuna katılması merak uyandırırken yeni bir gelişme daha yaşandı.

tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre kadroya Furkan Palalı da dahil oldu! Palalı’nın hangi rolde oynayacağı şimdiden merak konusu oldu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden iddialı bir transfer daha! Sürpriz isim kim? 8

Furkan Palalı en son Star TV’de geçtiğimiz yaz başlayan ve Aralık ayında ekrana veda eden Benim Tatlı Yalanım dizisinde Aslı Bekiroğlu ile başrolde yer almıştı. Ünlü oyuncunun Bir Zamanlar Çukurova dizisine gelmesi hayranlarını mutlu ederken, dönem dizisinde Furkan Palalı’nın kimi oynayacağıyla ilgili gelişmelere olduğunda biz de sizlerle paylaşacağız.

Bu arada Nazan Kesal’ın canlandıracağı Sevda Çağlayan karakteriyle ilgili detaylar ise şöyle:

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden iddialı bir transfer daha! Sürpriz isim kim? 9

Sevda karakteri, dizinin diğer kadın karakterleri gibi hayatın karşısındaki gücü ile dikkat çekecek. Güzelliği ve zarafetiyle İstanbul’da bir yıldız olarak yaşamış bir kadın Sevda Çağlayan. Çukurova’ya onu da kaderi, kalbini açtığı yoldan savurmuş. Karakter, geçmişten gelen yaşam hikayesi ve döneminin şıklığı ile iddialı olmasını sağlayan gardrobuyla da göz kamaştıracak.