Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova dizisini Nazan Kesal ve Vahide Perçin sürükleyip götürecek!

Bir Zamanlar Çukurova dizisini Nazan Kesal ve Vahide Perçin sürükleyip götürecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 17 Eylül Perşembe günü yayınlanacak olan 3. sezon ilk bölümü çok heyecanlı olacak. 63 bölüm geride kaldı. Ama akıllarda da birçok soru işareti var… İşte bu soruların yanıt bulduğu bir sezon sizleri bekliyor..

Dizinin ünlü isimleri yeni sezonun çok farklı olacağını, kendilerinin bile çok heyecanlı olduklarını belirten sözleriyle zaten ilk mesajları vermişti. Sorular yanıtlanacak, yeni karakterler ile yeni olaylar dizinin hikayesinde önemli değişimler yaşatacak.

İşte bu noktada Nazan Kesal’ın canlandırdığı Sevda Çağlayan karakterinin öne çıkacağına şahit olacağız. Hünkar’ın geçmişinden elen Sevda’nın yapacakları, taşıdığı sırlar, yaşadığı acılar sonrasında Adana’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Vahide Perçin ile Nazan Kesal sahneleri ayrı bir önem kazanacak. İzleyiciler de şimdiden bu sahnelerin heyecanını yaşadıklarını sosyal medyada yaptıkları yorumlarla dile getiriyor.

Züleyha ve Yılmaz arasındaki gerginlikler, Fekeli’nin yeğeni olarak diziye katılan Furkan Andıç’ın sırlarla dolu Fikret Fekeli karakteriyle yapımda yer alması da hikayede önemli yer edinecek.

Bir Zamanlar Çukurova’nın farklı ve çok iddialı olacağı fragmanlarla anlatılıyor. İşte 17 Eylül Perşembe akşamı yayınlanacak 64. bölümden 2. fragman…