Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinin kostümlerinin perde arkasında neler yaşanıyor?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin kostümlerinin perde arkasında neler yaşanıyor?

tarafından ker_def

Perşembe günlerinin vazgeçilmezi ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dikkat çekici hikayesi ve başarılı oyunculuklarının yanı sıra kostümleriyle de çok konuşuluyor!

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği dizide birbirinden etkileyici kostümler adeta defile havası yaratıyor. Prodüksiyon ekibinin hummalı çalışmalarıyla seçilen mekanlar, kostüm ekibinin titiz çalışmalarıyla da süslenince ortaya görsel bir şov çıkıyor.

KOSTÜMLERİYLE DE ZİRVEDE!

1970’lerin Adana’sını 2019’a taşıyan dizinin kostümleri, nostaljik esintisiyle izleyenleri mest ediyor. Didem Umurhan’ın Nişantaşı’ndaki Stil Atölyesi’nde, Nilüfer Çamur’un ekibi tarafından realize edilen göz alıcı kostümlerin tasarımcısı da Aynur Torun. Kostümler, ekibin uzun süren çizim ve dikim çalışmalarının ardından çekimlerin gerçekleştiği Adana’ya gönderiliyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin kostümlerinin perde arkasında neler yaşanıyor? 7

HER HAFTA 80 PARÇA KOSTÜM ÜRETİLİYOR!

Dizinin her bölümü için haftalık 80 parça kostüm ve onlara uygun aksesuar üretiliyor. Dizinin kostümleri her bölümde karakterlerin tarzını ekrana taşırken, izleyenleri de nostaljik atmosferiyle büyülüyor.

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren zirvedeki yerini koruyan Atv’nin dev prodüksiyonlu dizisi ‘Bir Zamanlar Çukurova’ izleyenleri zaman yolculuğuna çıkarmaya devam ediyor. Dönemin ruhunu seyircinin evine taşıyan ve oyuncularla bütünleşen kostümler, dizinin görsel olarak diğer dizilerden de sıyrılmasını sağladı.