Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yayın tarihi belli oldu! Kaçıranlar çok üzülür!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yayın tarihi belli oldu! Kaçıranlar çok üzülür!

tarafından zk zk
İzleyiciyi adeta alıp götürecek bir hikaye geliyor! Bir Zamanlar Çukurova dizisi atv’nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden.

Tanıtımlarıyla adeta bir film izliyormuş algısı yaratan Bir Zamanlar Çukurova, sezonun en çok merak edilen dizilerinden.

4. tanıtımı yayınlanan dizinin ilk bölüm tarihi de belli oldu. Dizi 13 Eylül Perşembe akşamı ekrana gelecek.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi konusu ve oyuncuları

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın sahibi olduğu Tims & B yapım’ın yapımını üstlendiği, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun yapacağı, başrolünde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş’in yer alacağı Bir Zamanlar Çukurova dizisi atv ekranları için hazırlandı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 4. fragmanı yayınlandı… Yine muhteşem görüntülerin yer aldığı bir fragman geldi.

Videodan izleyebilirsiniz.

1970’li yılların Türkiyesi’nde geçecek olan dizinin çekimleri için Adana’ya koca bir set kuruldu. Bir Zamanlar Çukurova’da dizisinin senaryosunun, Days Of Heaven (O Güzel Günler) isimli filmden esinlendiği görüldü. Bir Zamanlar Çukurova dizisi için çiftlik platosu kuruldu. Aladağ çiftliği için 8 ay süren bir inşaat ve 450 kişilik profesyonel bir ekip çalıştı..

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Konusu
İşçi olan iki kardeş yanlarında manevi kız kardeşleri de alarak şehre yani Adana’ya iyi bir iş bulmak için gelirler. İki kardeş büyük bir çiftlikte mevsimlik işçi olarak çalışmaya başlarlar. Çiftlik sahibi ise manevi kız kardeşlerine aşık olur. Çiftliğin ağası hem aşıktır hemde ölümcül bir hastadır. Bu iki kardeşten gözü açık olan zengin olmanın yolunu bulduğunu düşünür. Aslında gözü açık olan bu kardeş manevi kız kardeşine deliler gibi aşıktır. Kız zengin adam ile evlenir ama gözü açık manevi kardeş gün geçtikçe bu evlilikten rahatsızlık duyacak ve olmadık işlere başvuracaktır.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yayın tarihi belli oldu! Kaçıranlar çok üzülür! 7

Bir Zamanlar Çukurova Oyuncuları

Vahide Gördüm Perçin (Hünkar)
Vahide Gördüm Perçin 1965 İzmir doğumludur ve 53 yaşındadır. Dokuz Eylül Üniversitesi mezunudur. Altan Gördüm ile boşanmış ancak yeniden evlenmiştir. Vahide Perçin 2003’te Bir İstanbul Masalı dizisinde Suzan Kozan karakteri ile ilk televizyon deneyimini yaşadı ve tanındı. Sonra ki yıllarda Adını Feriha Koydum dizisinde Zehra Yılmaz, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan karakterini kısa bir süre canlandırmıştı. Asıl büyük çıkışı ilse 2016 yılında Anne dizisi ile yapmıştır.

 

Hünkar güçlü bir kadındır. Kudretidir; meşhur Aladağ Çiftliği’nin sahibidir. Hünkar ailesinin görkemli geçmişini ve biricik oğlunu korumak için kanatlarını açmıştır.

Murat Ünalmış(Demir)
Murat Ünalmış 1981 Kayseri doğumludur ve 37 yaşındadır. 2011 de Birce Akalay ile evlenmiş ama kısa sürmüştür. Lise yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Spor Kulübü’nde basketbol oynamıştır. Murat Ünalmış Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’ mezunudur sonra Akademi İstanbul’da oyunculuk eğitimi almıştır. Son olarak Deli Gönül Mehmet Kadir Hoca’ya Sevda Kuşun Kanadında dizisinde Arif Ünlü’ye Seddülbahir 32 Saat dizisinde ise Mahmut Sabriye hayat vermiştir.

Demir Aladağ Çiftliği’nin sahibi Hünkar’ın oğludur. Çiftliğin varisidir. Annesinin yardımcısıdır. Demir aşık olduğu kadını tutsak etmeyi göze almıştır.
Uğur Güneş(Yılmaz)
Uğur Güneş Diriliş Ertuğrul dizisinin Ataşlı oğlanı Tuğtekindir; olmadı İsimsizler dizisinin Kaymakam Fatihidir. Son yıllarda başarısını ispatlamış aranan bir başroldür. 1987 Ankara doğumlu genç oyuncu sadece 31 yaşındadır. Urfalıyam Ezelden dizisinde canlandırdığı Çetin karakteri ile ilk olarak tanınmıştır. Ankara Üniversitesi mezunudur başarılı bir öğrencilik dönemi geçirmiştir.

Yılmaz; Züleyha’ya delicesine aşık olan bir adamdır. Yılmaz aşkı için öldürmeyi göze almıştır.

Hilal Altınbilek(Züleyha Yaman)
Hilal Altınbilek Karagül dizisinde Özlem karakterine hayat vererek hayatımıza dahil olmuş güzel oyuncudur. Son olarak yine Avşar filmin çektiği Çocuklara Dokunma filminde rol almıştır. İdo Tatlıses ile bir aşk yaşamış ve uzun süre magazin gündemlerini meşgul etmiştir. 1991 yılında İzmir’de doğmuş ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Züleyha Yamanların biricik kızıdır ama imkansız aşk olan Yılmaz’a tutulmuştur. Sevgilisi yaşasın diye kendini bir evliliğe hapsetmek zorunda kalmıştır. Turgay Aydın
Son olarak Hatırla Sevgili, O Hayat Benim, Umuda Kelepçe Vurulmaz dizilerinde rol almıştır. Turgay Aydın yarı Alman’dır. Almanya doğumludur be 47 yaşındadır. Alman Devlet Tiyatrosu oyuncusudur. Umuda Kelepçe Vurulmazda Gardiyan Nizam ismli ile tanınmıştır.

Burak Sarımola
1979 da İstanbul’da dünyaya gelen Burak Sarımola 39 yaşındadır. Lale Oraloğlu Tiyatrosunda göreve başlayan Burak Sarımola daha sonra BKM Mutfak tiyatrosunda oyunlarda yer almıştır. Allahım Sen Bilirsin filmi ile tiyatrodan beyaz perdeye geçen Burak Sarımola Gülbeyaz dizisinde Hami karakteri ile kendini ispat etmiştir. Son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde Zümrüt Ağa ve Savaşçı dizisinde Temo karakterlerine hayat vermiştir.

Bülent Polat
8 Mart 1979 da Tunceli’de doğan Bülent Polat 39 yaşındadır. Dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu olan Bülent Polat Zaza asıllıdır. Meslek hayatına tiyatro oyunarı ile başlayan Bülent Polat Avrupa Yakası’nda Şehsuvar (Şesu) karakteri ile ünlendi. Son olarak Kertenkele: Yeniden Doğuş (Yılmaz) rolü ile beğeni topladı. Karagül dizisimde hayat verdiği Sabri karakteri de unutulmazları arasına girdi. Amerika oyunculuk ve dil eğitimi aldı ve bulundu süre boyunca da bar işletmeciliği yaptı.

Sibel Taşçıoğlu
28 Temmuz 1976 da Bursa da dünyaya gelen Sibel Taşçıoğlu 42 yaşındadır. Oyunculuğun yanında seslendirme sanatçısı olarak da görev yapmaktadır. Bursa Devlet Tiyatrosunda meslek hayatına başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Son olarak Medcezir dizisinde Nevin karakterine hayat verdi ve ünlendi. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl Kösem Gülbahar Sultan’ı ve Kehribar Sanem’i olarak izleyicisi karşısına çıktı. Özellikle Ekmek Teknesi dizisinde hayat verdiği Sevda karakteri ile yükseliş yaşamıştır.

Selin Yeninci
Rengarenk Dizisinde Neşe olarak tanındı. 1988 İstanbul doğumlu olan Selin Yenici 30 yaşındadır ve Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Son olarak Star Tv de izlenme rekorları kıran Avlu dizisinde de Merve karakterine hayat vermiştir. İlk olarak 2014 yılında Olur Olur filmi ile kariyerine başlamıştır. 1,64 cm boyunda ve 54 kg’dır

Serpil Tamur

1944 yılında Yunanistan’ın Rodos adında doğan Serpil Tamur 74 yaşındadır. Ankara Devlet Tiyatrosu oyuncusudur. Son olarak Hayat Güzeldir dizisimde Lamia karakterine hayat vermiştir. Aslında Serpil Tamur’un en çok popüler olmasına Kurtlar Vadisi Pusu diziside Polat Alemdar’ın annesi Nazife karakteri neden olmuştur. 10 sezon Kurtlar Vadisi serilerinde yer almıştır.

Kadim Yaşar(Bir Zamanlar Çukurova Kuyu)
Kadim Yaşar son olarak Servet dizisinde rol almıştır. 1976 Muş doğumlu olan Kadim Yaşar 42 yaşındadır ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro mezunudur. Kayıt Dışı, Paramparça ve Tatar Ramazan dizisi yer aldığı önemli projelerdir

Selin Genç
Dilek Sabancı Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunu olan Selin Genç 2016 yılında Murder Ballad oyunu ile izleyicisi karşısındadır.

İşte dizinin 4. tanıtımı: