Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni oyuncusu her şeyi değiştirecek!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni oyuncusu her şeyi değiştirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova, ilk iki sezonu ile büyük beğeni topladı. Mucize Doktor dizisinin reyting rekorları kırdığı dönemde izleyicisini tutmayı başaran Bir Zamanlar Çukurova, reytinglerde daima iyi bir performans sergiledi.

Adana’da çekimleri devam eden dizinin 3. sezonu son derece kritik olacak.Yeni dizilerin başlayacağı yeni sezonda hem reyting yarışı verecek hem de zorlanmaya başlayan senaryonun toparlanması için büyük çaba sarf edilecek.

Hilal Altınbilek, Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin çekimleri için ekip 5 Ağustos Çarşamba günü sete çıkacak.İlk olarak da stok bölümler çekilerek pandeminin 2. dalgası öncesi önlem alınmaya çalışılacak.

Bir Zamanlar Çukurova dizine yönelik en büyük eleştiri, dizinin hikayesinin ağır ilerlemesiydi. Ayrıca yapıma renk katacak yeni karakterlere de ihtiyaç var. Bu noktada geçen sezon Çocuk dizisinde rol alan Nazan Kesal’ın kadroya katılması çok önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Nazan Kesal’ın canlandıracağı Sevda Çağlayan da dizinin diğer kadın karakterleri gibi hayatın karşısındaki gücü ile dikkat çekecek. Güzelliği ve zarafetiyle İstanbul’da bir yıldız olarak yaşamış bir kadın Sevda Çağlayan. Çukurova’ya onu da kaderi, kalbini açtığı yoldan savurmuş. Karakter, geçmişten gelen yaşam hikayesi ve döneminin şıklığı ile iddialı olmasını sağlayan gardrobuyla da göz kamaştıracak.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni oyuncusu her şeyi değiştirecek! 7

Nazan Kesal, yeni projesi hakkında karantina sürecinden hemen önce açıklama yapmıştı. Oyuncu, diziye katılmak için sabırsızlandığını belirtirken, şu sözleri dikkat çekmişti: “Sinema için zamanı mühürleme sanatı derler. Bir Zamanlar Çukurova güçlü senaryosu, usta oyuncuları ve yetkin rejisiyle epeydir bu sözün gerçekliğini gösteriyor. Onların bir parçası olacağım için heyecanlıyım.”

Nazal Kesal’in de ağırlığını koyması ile dizinin 3. sezonunda izleyicileri ekran başından kaldırmayacak yeni bölümlerin gelişinin de müjdesi verilmiş oldu.