Ana sayfa Sosyal Medya Kadın oyuncuların farklı rollerle ilgili en önemli endişesini Hazar Ergüçlü de üzerinde taşıyor!

Kadın oyuncuların farklı rollerle ilgili en önemli endişesini Hazar Ergüçlü de üzerinde taşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok ünlü oyuncu farklı rollerde yer almayı ve böylece de mesleğinde daha farklı deneyimler yaşamayı amaçlıyor. Hazar Ergüçlü de bugüne kadar rol aldığı yapımlarda birbirinden çok değişik karakterleri canlandıran bir isim.

1992 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde dünyaya gelen oyuncu, 2010 yılından bu yana da setlerde birbirinden farklı rollerle yer aldı. Kuzey Güney dizisindeki Simay karakteri ile popüler hale gelen oyuncu, Medcezir dizisindeki Eylül karakteriyle de unutulmaz dizi karakterleri arasına katıldı.

Birbirinden çok farklı kadın karakterleri ile birbiri ardına projelerde yer alan Hazar Ergüçlü; Hayat Sırları, Dudullu Postası, Kadın, Hakan Muhafız, Alev Alev, Saklı, Hayat Bugün gibi farkı konseptlerdeki televizyon ve dijital dizilerle adından sıkça söz ettirdi.

Bu yoğun dizi performansının arasında sinema filmleri ve son dönemde tiyatroda da kendisini gösteren oyuncu, güçlü bir oyunculuk kariyeri elde etti. Bu kariyer sırasında özellikle tüm kadın oyuncuları çok etkileyen saçlarıyla ilgili bakım konusu da Hazar Ergüçlü’nün dikkat ettiği noktalardan birisi oldu.

Oyuncu, “İyi saç çok önemli. Benim bütün özgüvenimi değiştiren bir şey. Ben de çok önem veriyorum, saçlarımın bakımına” diye konuştu. Bu sözleriyle mesleğinde saçlarının önemini de anlatan oyuncu, az şampuan kullandığını, her gün saçlarını krem ile yıkamaya özen gösterdiğini anlattı.

Oyuncu, “Her gün saçlarımın sette işlem görmesi yıpratıcı oluyor. O yüzden düzenli olarak bakım yaptırıyoruz” diyerek kadın oyuncuların en önemli sorunlarından birisine değindi.

Bir süredir dinlenmekte olan ve tiyatroda hayranlarının karşısına Timsah Ateşi isimli oyunla çıkan Hazar Ergüçlü, ara verdiklerini ve Ekim ayında yeniden sahnelere döneceğini söyledi.

Tatillere giderek dinlenmeyi amaçlayan oyuncu, ayrıca kış sezonu için gelen teklifleri de değerlendiriyor. Senaryo okumalarına başladığını anlatan Ergüçlü, iyi bir proje bulursa yeni dönemde izleyicilerin karşısına çıkmayı hedefliyor.

Tatil planlarından da bahseden oyuncu, “Tatil planlarım devam edecek, çok güzel gezeceğim, gezebildiğim kadar” şeklinde konuştu.

Fırsat buldukça Kuzey Kıbrıs’taki ailesinin yanına gittiğini anlatan Hazar Ergüçlü, keyfinin yerinde olduğunu ve özel hayatında da mutlu olduğunu sözlerine ekledi.