Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova ile parlayan Selin Genç yeni projesini sonunda buldu!

Bir Zamanlar Çukurova ile parlayan Selin Genç yeni projesini sonunda buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Selin Genç ismini dizi hayranları Bir Zamanlar Çukurova ile tanıdı. 4 sezon süren ve gelecek hafta final yapacak olan Bir Zamanlar Çukurova için büyük emek harcayan Selin Genç, Gülten karakterini başarıyla canlandırdı. Bu projede ilk kez dizi deneyimi yaşayan ve oyunculuğunu da usta isimlerin yanında geliştirme fırsatı bulan Selin Genç, kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Ocak ayında Adana’daki çekimleri tamamlayan ve rolünün bitmesi üzerine de İstanbul’daki hayatına geri dönen Selin Genç, bir süredir dinlenmeyi tercih ediyor. 4 yıla yakın süre Adana’da zorlu ve yoğun bir temponun içinde bulunan oyuncuya dinlenmek de iyi geldi.

Selin Genç, şimdilerde kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor. Oyuncu, “Çok yoğun bir iş temposu bitti. Güzel bir tercih sürecindeyim. İşler başlıyor” diyerek yeni projelerinin olduğunu duyurdu.

Bir Zamanlar Çukurova ile parlayan Selin Genç yeni projesini sonunda buldu! 7

Tatili bu dinlenme sürecinde fazlasıyla yapan Selin Genç, artık çalışmak istiyor. Yeniden setlere dönmek için büyük bir heyecan duyan oyuncu, “Artık çalışma zamanı. Bu yaz sonu yeni bir projemiz var, bir film projesi. Dizi de inşallah olacak ama gönlüme göre bir şey bulamadım” diye konuştu.

Hayranları genç oyuncuyu yeni bir dizide görmek için biraz daha beklemek durumunda kalacak. Selin Genç, kendisini çok heyecanlandıran ilk sinema filmi için Haziran ayının sonlarında sete çıkacak. Oyuncu, “Gerçek hayattaki bir karakteri izleyeceğiz. Çok heyecanlıyım o yüzden” ifadesini kullandı.

Gerçek, yaşanmış bir hikayeyi canlandıracak olmanın heyecanını taşıyan Selin Genç, böylelikle yeni bir deneyim de elde edecek.

Yeni sinema filmi çekimlerinin İstanbul dışında yapılacağını anlatan Selin Genç, uzun süre Adana’da kaldığı için film çekimlerinden sonra da İstanbul’da kalmayı arzu ediyor. Bu durumda oyuncunun şehir dışında yeni bir dizi projesi gelirse, kabul etmeme ihtimali olduğunu akla getirdi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki arkadaşları ile görüşmeye devam ettiğini ve aralarında kopukluk olmadığını anlatan Selin Genç, 4 yıllık Adana döneminin de çok çalışarak geçtiğini sözlerine ekledi.