Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova hayranlarını şoke eden ayrılık iddiası!

Bir Zamanlar Çukurova hayranlarını şoke eden ayrılık iddiası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki sezondur atv ekranında yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, çok özel bir proje… Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık dizisinin başrollerinde yer alıyor. atv’nin sevilen dizisi, pandemi nedeniyle 2. sezonunu 9 Nisan Perşembe günü yayınlanan 63. bölümü ile tamamlamak durumunda kaldı.

Fekeli karakterine hayat veren Kerem Alışık’ın diziden ayrılacağı yönünde bir iddia sosyal medyada dolaşıyor. Dizinin hayranları da bu iddianın doğruluğunu araştırıyor. Fekeli, yapıma renk katan ve hikayede önemli bir yeri olan bir karakter.

Bir Zamanlar Çukurova hayranlarını şaşkına çeviren bu iddia, iyice dallanıp budaklandı. Hatta Kerem Alışık ile Nurgül Yeşilçay’ın Kefaret isimli dizinin başrolünde olduğu iddiası bile ortaya atıldı.

Bir Zamanlar Çukurova hayranlarını şoke eden ayrılık iddiası! 8

Ancak bu iddialar gerçeği yansıtmıyor. Kerem Alışık, 3. sezonuyla Bir Zamanlar Çukurova kadrosunda yer alacak. Gazeteci Birsen Altuntaş, bu iddialar üzerine paylaştığı twet ile edindiği bilgileri şöyle aktardı:

“Kerem Alışık, Kefaret dizisinin kadrosunda değil. Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle anlaşması devam ediyor. Kefaret’in kadrosunda tek belli olan oyuncu Nurgül Yeşilçay… Yeni bir gelişme olduğunda zaten yazılıyor.”

Bir Zamanlar Çukurova hayranlarını şoke eden ayrılık iddiası! 9