Ana sayfa Kadın Haberleri Ahu Yağtu, özel pozlarıyla hayranlarını mest etti!

Ahu Yağtu, özel pozlarıyla hayranlarını mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ahu Yağtu, ekranda en son Kadın dizisinde Pırıl karakteri ile yer almıştı. Son dönemde tiyatro çalışmalarına ağırlık veren oyuncu ilk olarak Closer isimli oyunla sahneye çıktı ve başarılı performansıyla da alkış aldı.

Ardından pandemi öncesine denk gelen süreçte 2 ay provalarını yaptığı Karanlıkta Komedi isimli oyunla yeniden sahnelerde yer alan Ahu Yağtu, hem oyunun ilk gösteriminde omuzundan sakatlanması hem de karantina süreci nedeniyle sahnelerden uzakta kalmak zorunda kaldı.

Ahu Yağtu, özel pozlarıyla hayranlarını mest etti! 11

Ahu Yağtu, kariyerinin en başarılı dönemini yaşadığı bu süreçte özel pozlarıyla da dergileri süslemeye devam ediyor. 16. yılını kutlayan Hello dergisinin kapağında yer alan oyuncu, instagram hesabından özel pozlarını paylaştı.

Ahu Yağtu, özel pozlarıyla hayranlarını mest etti! 12

Ahu Yağtu, “Mutlu yaslar Hello dergisi. Her zaman harika islere imza attık, nicelerinde tekrar buluşmak dileğiyle” notuyla fotoğraflarını yayınladı.

Ahu Yağtu, özel pozlarıyla hayranlarını mest etti! 13

Derginin sorularını da yanıtlayan oyuncunun “Aşk mucizedir, kendine izin veren herkes her an yaşayabilir” şekildeki sözleri de kapakta kullanıldı.

Ahu Yağtu, özel pozlarıyla hayranlarını mest etti! 14

Dergiden yapılan paylaşımda ise Ahu Yağtu şu ifadelerle tanıtıldı: “Birçok ilkler ve keşiflerle dolu 16. yaşımızı çok özel bir sayı ile kutluyoruz! Yüzyılın en etkili stil ikonlarını sayfalarımıza taşırken, kapağımızda ise ‘Cher’ temalı bir çekimle kendi ikonunun görünümüne ve ruhuna bürünen Ahu Yağtu var…”

Ahu Yağtu, özel pozlarıyla hayranlarını mest etti! 15