Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova, Hercai, Sen Anlat Karadeniz ve EDHO oyuncularından büyük sürpriz!

Bir Zamanlar Çukurova, Hercai, Sen Anlat Karadeniz ve EDHO oyuncularından büyük sürpriz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – atv’de yayınlanan dizilerinin ortak projesiyle Mardin Midyat’ta bulunan küçük şirin bir köy okulunun öğrencilerine çok özel hediyeler gitti.

Sarıkaya İlkokulu öğrencileri, dizilerin sevilen isimlerinin elleriyle imzaladıkları kitapları, Hercai dizisinin oyuncularının elinden aldılar.

Oyuncular, en sevdikleri kitapları imzalayarak okuldaki çocuklara hediye ettiler.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Demir karakterini oynayan Murat Ünalmış çocuklar için Jonathan Livingston’un Martı kitabını hediye etti.

Dizede Züleyha karakterini oynayan Hilal “Umarım hayatına ışık tutar. Bu kitap benim hayatımda bunu sağladı. Keyifle okumanı dilerim” mesajıyla Paulo Coelho’nun Simyacı kitabını armağan etti.

Bir Zamanlar Çukurova, Hercai, Sen Anlat Karadeniz ve EDHO oyuncularından büyük sürpriz! 7

Dizide Yılmaz karakterini oynayan Uğur Güneş ise Hans Christian Andersen’in Kurşun Asker kitabını hediye etti.

atv’nin sevilen dizileri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Sen Anlat Karadeniz dizisinin oyuncuları da sevdikleri kitapları imzalayarak çocuklara hediye ettiler.

Oyuncuların tek tek imzaladığı bu kitaplar, Hercai dizisinin oyuncuları Aydan Burhan, Macit Songun ve Serdar Özer tarafından köy okuluna götürüldü ve çocuklara hediye edildi.

Televizyonda gördükleri oyuncuları karşılarında gören çocuklar, onlara tek tek sarılarak birlikte gün içinde top oynayıp, sohbet edip keyifli vakit geçirdiler.

atv’de yayınlanan Dizi TV programındaki görüntüleri aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz: