Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova için uçuşa geçme vakti geldi!

Bir Zamanlar Çukurova için uçuşa geçme vakti geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs patladı, ardından karantina süreci geldi. Sonrasında yeniden normalleşme adımları ve yaz tatili derken, Mart ayından Ağustos’a zaman su gibi akıp geçti. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 4 aydan uzun süredir ayrı olan ekip yeniden buluştu.

Adana’da 3. sezon için çekimler başladı. Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Dizinin yeni bölümlerinin Eylül ayının içinde yayınlanması beklentisi var.

Hilal Altınbilek ise instagram hesabından geçtiğimiz gün setten fotoğraf paylaşmıştı. Oyuncu, yeni paylaşımında ise bu sefer 64. yeni bölümün senaryosunu okuduğunu gösteren bir fotoğraf yayınladı.

Bir Zamanlar Çukurova için uçuşa geçme vakti geldi! 7

Dizinin ilk iki sezonu çok başarılı geçti. Kadroya yeni katılan Nazan Kesal ve Furkan Palalı ile birlikte, Bir Zamanlar Çukurova dizisi 3. sezonda uçuşa geçer ise kimse şaşırmasın.

Set öncesi tüm ekibe koronavirüs testi yapıldı. Sonuçlar negatif çıkınca çalışmalar da başladı. Sette tüm sağlık önlemleri alındı ve titizlikle de uygulandığı belirtiliyor.