Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor ve Alev Alev’e güçlü bir rakip geldi!

Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor ve Alev Alev’e güçlü bir rakip geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranda dizi yarışları olanca hızıyla devam ediyor. Perşembe akşamları da farklı diziler arasında müthiş bir reyting yarışı izliyoruz. 3. sezonu ile yoluna devam eden Bir Zamanlar Çukurova’nın izleyici kaybedebileceği değerlendirmeleri boş çıktı. 3. sezonu ile yoluna çok güçlü devam eden atv dizisi, başarılı sonuçlar alıyor ve günün en çok izlenen yapımı konumunda bulunuyor.

Geçen sezonun flaş dizisi Mucize Doktor ise izleyici kaybı yaşadı ve 7’li reyting oranları ile yoluna devam ediyor. Artık Bir Zamanlar Çukurova ile birincilik rekabeti yapması çok zor olan Mucize Doktor’un güçlü rakipleri de var… Show TV’de başlayan Alev Alev dizisi ilk 3 bölümü ile beğenildi ve 5-6 reyting oranlarını yakaladı.

Bir Zamanlar Çukurova için yeni diziler tehlike sayılmaz. Ancak Mucice Doktor için artık yeni yapımların etkisini yaşayabilecek bir durumda olduğunu söyleyebiliriz. Alev Alev ise iyi başladı ama şimdi güçlü bir rakip daha geldi.

Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor ve Alev Alev'e güçlü bir rakip geldi! 5

Star TV ekranında 26 Kasım Perşembe akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Sol Yanım dizisi, hem Alev Alev hem de Mucize Doktor’dan izleyici kapabilecek mi, merak ediliyor. Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel ve Emre Bey gibi genç oyuncuları buluşturan dizi, gençlik hikayesi…

Star TV’nin perşembe gününe alarak aslında bir riski de en baştan kabullendiği görülüyor. Bir Zamanlar Çukurova’nın izleyici kaybetmesi pek mümkün değil.

Ancak Mucize Doktor ve Alev Alev bu yeni rakipten etkilenecek mi, bunu da bekleyip göreceğiz.

TRT1’de yayınlanan Kalk Gidelim ise düşmekte olan reytingleri ile diğer yapımlarla rekabet edebilecek düzeyde değil…

Sol Yanım dizisinin ilk bölüm reytingleri perşembe rekabetinde geleceğin nasıl şekilleneceğini de anlatacaktır.

İşte Sol Yanım dizisi 26 Kasım Perşembe 1. bölüm fragmanı: