Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan Masumlar Apartmanı’na birinciliğe güvenme mesajı! Baraj iyi, Hekimoğlu kötü durumda!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan Masumlar Apartmanı’na birinciliğe güvenme mesajı! Baraj iyi, Hekimoğlu kötü durumda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Salı akşamlarının beğenilen dizilerinden Masumlar Apartmanı 11. bölümü ile yine reytinglerde önde… Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı dizinin gidişatı çok iyi. Hikaye ve oyunculuklar çok başarılı gidiyor. Reytingler de bunu destekliyor. Ancak son haftalarda bir başka gelişme var ki büyük dikkat çekmeye başladı.

atv ekranında 6. sezonu ile devam eden, istikrarını hiç bozmayan ve yeni karakterleri ile de ilgiyi yine üzerine çeken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, vites yükseltti.

TÜM KİŞİLER’DE DURUM NASIL? Tüm kişiler kategorisinde dün akşam Masumlar Apartmanı birinci sıraya yerleşti. Ancak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da hemen ensesinde yer alıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan Masumlar Apartmanı'na birinciliğe güvenme mesajı! Baraj iyi, Hekimoğlu kötü durumda! 10

Her iki dizi de 10’lu reytingleri tüm kişilerde elde etti. Dün akşamın özeti, EDHO biraz yükselir veya Masumlar Apartmanı bir miktar düşer ise birincilik el değiştirebilir. atv’nin fenomen dizisi, izlenme oranlarında Masumlar Apartmanı ile yarışabileceğini dün akşamki reytingi ile kanıtladı. Bakalım haftaya tüm kişilerde birincilik el değiştirecek mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan Masumlar Apartmanı'na birinciliğe güvenme mesajı! Baraj iyi, Hekimoğlu kötü durumda! 11

Baraj dizisi çıkışına tüm kişiler grubunda devam ediyor. İkinci sezonu düşük reytinglerle başlayan dizi, hikayenin değişim sergilemesi ile 5’li reytingleri yakaladı ve dün akşamı 7. sırada tamamladı. Bu önemli bir gelişme olarak görülüyor.

Güldür Güldür Show’un totalde 15. sırada yer aldığı dün akşam, Hekimoğlu dizisi ise 3’ün altına düşen reytingleri ile alarm zillerini çalmaya başladı ve günü 21. sırada tamamladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan Masumlar Apartmanı'na birinciliğe güvenme mesajı! Baraj iyi, Hekimoğlu kötü durumda! 12

AB VE ABC GRUPLARINDA DURUM NASIL?

AB ve ABC1 gruplarının birincisi açık ara farkla Masumlar Apartmanı, 14’e yaklaşan reytingleri ile birincilik kürsüsünde oturuyor. Diziyi, birincilikten edebilecek bir yapım da yok. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 9’lu reyting oranları ile AB kategorisinde ikinci sırada olsa da bu durum TRT1 dizisi için bir tehdit değil.

Hekimoğlu dizisi totalde 3’ün altında olsa bile AB grubunda 4’lü reyting oranlarında bulunuyor. Güldür Güldür Show da yine AB’de 4’e yaklaşan reytingleri ile daha iyi performans sergiledi.

Baraj dizisini ise 3’li reyting oranları ile AB’de 13.sırda görüyoruz.

ABC1 grubunda yine Masumlar Apartmanı 14’e dayanan reytingleri ile birinci durumda. Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz ise 11’e yaklaşan reyting oranları ile çok iyi çıkış yakalamış durumda.

Baraj dizisi yine ABC1’de 4’lü reytinglerle 9. ve önceki haftalara göre daha iyi pozisyonda bulunuyor.

Güldür Güldür Show’un 4’e yaklaşan oran ile 12. sırada yer aldığı ABC1 grubunda Hekimoğlu ise 3’lü reytingleri ile ancak 15. sıraya yerleşebildi.

İşte 24 Kasım Salı günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan Masumlar Apartmanı'na birinciliğe güvenme mesajı! Baraj iyi, Hekimoğlu kötü durumda! 13