Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova ve Kızım dizileri en küçük boşlukta büyük darbe yiyebilir!

Bir Zamanlar Çukurova ve Kızım dizileri en küçük boşlukta büyük darbe yiyebilir!

tarafından zk zk
Dizilerin sezonu açıldı. Bu sezon Eylül’ün ilk haftası ekrana girmeye başladı yeni diziler ve bir önceki sezondan gelenler.

Ekim’in ilk haftasına sarkanlar da var. Kadın, Payitaht Abdülhamid, Savaşçı gibi dizilerin de yeni sezon ilk bölümleri gecikti.

Bu hafta itibariyle yeni bir kaç dizinin de yayına girmesiyle ekranda dizi trafiği daha da artacak.

Her sezon izleyicinin alıştığı gibi kimi diziler bir kaç bölüm sonra ekrana veda etmek zorunda kalacak. Çünkü savaş çok çetin geçiyor reytingde.

Geçtiğimiz sezondan gelen dizileri yaz sezonunda özleyen izleyici, şimdilik özlem gideriyor ama onların da reytinginin bir garantisi yok. Çünkü alternatifler çoğaldı.

Dengenin henüz tam olarak oturmadığı televizyon ekranı, ancak Ekim sonunda oturacak gibi görünüyor.

Sezonun en hızlı çıkış yapan iki dizisi olan Bir Zamanlar Çukurova ve Kızım dizileri ise, bu çıkışa çok aldanmadan sıkı çalışmak zorunda. Çünkü reyting tablosu çok kaygan ve her şey hızla değişebilir!

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan da sezonu genel olarak değerlendiriyor ve bu iki dizi için küçük bir tavsiyede bulunmayı da ihmal etmiyor… İşte o yazı…

Bir Zamanlar Çukurova ve Kızım dizileri en küçük boşlukta büyük darbe yiyebilir! 7

“Haksızlığa uğrayan reyting alıyor

Ekim ayı geldiğine, hava soğuduğuna göre artık televizyonun asıl dengesi ortaya çıkmaya başladı demektir. Yaz dizilerinin kan kaybetmeye başladığı, büyük abilerin “Çekilin bakalım, ben geldim” dediği dönemdeyiz. O nedenle de son zamanlarda diziler için sık sık “Yayından kaldırılıyor” haberleri duymaya başladık. Görünen o ki, bu sezon başlayan diziler arasında öne çıkan çok az dizi var. Seyirci geçen sezondan takip ettiği dizileri özlemiş. Şimdiye kadar başlayan diziler arasında Bir Zamanlar Çukurova ve Kızım iyi bir çıkış yakaladı.

Ama ikisinin de rakipleri oldukça kuvvetli. Bir an bile boş bırakma şansları yok. Ay sonuna kadar yeni bir denge oluşur ekranda… Gidenlerin yerini yeni diziler doldurur. Fakat bir aylık süreçte ekranda tutan işlere baktığımızda reytingi haksızlığa uğrayanların yaptığını gördük. Bu ülkede herkes haksızlığa uğradığını düşünüyor, bu temayı işleyen dizide kazanıyor.”