Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin, Arka Sokaklar, Gülperi ve Kızım için dengeler değiştirecek!

İstanbullu Gelin, Arka Sokaklar, Gülperi ve Kızım için dengeler değiştirecek!

tarafından zk zk
TRT1’in Payitaht Abdülhamid dizisi yeni sezona bu hafta giriş yapıyor.

Yarın akşam sezonun ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Payitaht Abdülhamid, geçtiğimiz yıla oranla bu kez daha iddialı geliyor.

Çünkü kadrosuna Güven Kıraç, Gürkan Uygun, Sedef Avcı gibi isimleri de dahil eden Payitaht Abdülhamid, Cuma akşamlarının dengesini de bir hayli sarsabilir.

İstanbullu Gelin ve Arka Sokakların zirve yarışında geçen Cuma akşamlarına, Tv8’in Kızım dizisi de hızlı bir giriş yaparak dengeyi sarsmıştı. Show TV’nin Gülperi dizisi de yeni sezonun konuşulan dizilerinden olunca, Cuma günü reyting için zor bir gün haline geldi.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, Payitaht Abdülhamit’i köşesinde şöyle değerlendiriyor:

İstanbullu Gelin, Arka Sokaklar, Gülperi ve Kızım için dengeler değiştirecek! 7

“Yarın başlıyor

1876 yılında çıktığı tahtta 33 yıl kalarak, “Ulu Hakan” unvanı alan Sultan Abdülhamid Han’ın hayatının anlatıldığı Payitaht Abdülhamid, yarın akşam yeni sezonunu açıyor. Bülent İnal, Özlem Conker, Bahadır Yenişehirlioğlu, Selen Öztürk, Hakan Boyav, Can Sipahi, İlker Kızmaz, Kaan Turgut, Duygu Gürcan ve Emel Dede’nin rol aldığı diziye bu sezon Gürkan Uygun, Sedef Avcı, Güven Kıraç, Hakan Yufkacıgil, Başak Daşman, Suavi Eren, Berke Üzrek ve Alay Cihan’da katıldı. Bu sezon daha güçlü bir çatışmayla ve özellikle de kadın çatışmalarıyla dikkat çekecek olan Payitaht Abdülhamid’i merakla bekliyorum. Abdülhamid’in gelişi cuma gününün dengelerini nasıl değiştirecek görmek lazım.