Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da başrollerden rol çalan ne çok oyuncu var!

Bir Zamanlar Çukurova’da başrollerden rol çalan ne çok oyuncu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Perşembe akşamları izlediğimiz Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümlerine damgasını vuran isim kuşkusuz Müjgan karakteri. Melike İpek Yalova’nın canlandırdığı bu karakter son bölümlerin hem öne çıkan ismi hem de senaryonun akışına büyük katkı sağlıyor.

Melike İpek Yalova, diziye sonradan katıldı. Yılmaz ile evlenen Müjgan, artık Bir Zamanlar Çukurova dizisinin en etkili isimlerinden. Ancak ismi başrolde yazmıyor. Melike İpek Yalova, şu aralar başrollerden rol çalan isimler arasına katıldı.

Bir Zamanlar Çukurova'da başrollerden rol çalan ne çok oyuncu var! 9

Daha önce benzer yakıştırma Gaffur’a hayat veren Bülent Polat ve Saniye’yi canlandıran Selin Yeninci için kullanılmıştı. Dizinin ilk sezonundan itibaren Saniye ve Gaffur karakterleri hikayede büyük bir ivme oluşturmuş ve bu yakıştırma ile anılmaya başlanmıştı.

Bir Zamanlar Çukurova'da başrollerden rol çalan ne çok oyuncu var! 10

Benzer şekilde Behice olarak ekranda yer alan Esra Dermancıoğlu da diziye yeni katılan isimlerden. Dermancıoğlu’nun da başrollerden rol çalan isim listesine eklendiğini söyleyebiliriz.Zira hikayede baskın bir şekilde yer almaya başladı, performansı ile de diziye büyük renk kattığını söyleyebiliriz.

Bir Zamanlar Çukurova'da başrollerden rol çalan ne çok oyuncu var! 11

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık başrollerde yer alıyor. Ancak dizinin bahsettiğimiz yan karakterleri de en az onlar kadar hikayede etkili olmaya başladı. Bu durum da dizideki başrol sayısını artırmasa da, başrollerden rol çalanlar listesine girmelerini sağladı.