Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da Behice’ye korona olursun inşallah göndermesi!

Bir Zamanlar Çukurova’da Behice’ye korona olursun inşallah göndermesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin 2. sezonuyla da büyük beğeni toplamaya devam eden dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 2 Nisan Perşembe akşamı 62. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dizinin son bölümünde büyük heyecan yaşandı.

Hastaneye kaldırılan Züleyha’nın yanına hemşire karakteri ile gelen Behice, ilaç vererek onu öldürmek için yanına yaklaştı. Züleyha başrol oyuncusu olduğuna göre ya öldürmekten vazgeçecek ya da başka bir şey olacak. Ancak dizinin hayranları sosyal medyada isyan bayrağını açtı.

Bir Zamanlar Çukurova’nın takipçileri diyor ki, “Kadına çektirdiğiniz yetmedi mi ey senaristler…”

Bu isyan haklı, çünkü dizide her ne kötülük olursa Züleyha’nın başına geliyor. Diğerleri kendini bir şekildi kurtarıyor ama Züleyha hep gariban konumda…

İzleyiciler hem bu duruma tepkili hem de ilginç yorumlarıyla sosyal medyada bu tepkilerini dile getiriyor.

“Şeytan Behice, inşallah korona olursun da alırlar seni karantinaya” diye tepkisini dile getiren bir izleyiciye bir başka dizi fanatiği “Müjgan’la birlikte olsun olmuşken” göndermesi yaptı.

Dizinin sadık izleyicilerinden birisi de “Bunlar dizi çekeceğiz diye gerçekten koronaya bulaşmasınlar” diye de bir soru işaretini gündeme taşıdı.

Behice karakterini ‘şeytan’ olarak yorumlayan dizinin hayranları, Esra Dermancıoğlu’nun performansından son derece de memnun.

Behice için en çok söylenen sözler: “Psikopat, manyak kadın, kadınların yüz karası…”