Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV sabır gösteriyor, Baraj dizisi düzeliyor!

Fox TV sabır gösteriyor, Baraj dizisi düzeliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranında izleyiclierle Salı akşamları buluşmakta olan Baraj dizisinde yeni bölüm bir hayli etkileyici sahnelerle dolu… Tarık ile Nehir arasında yaşanan ilişkinin itirafını izleyeceksiniz.

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü oldukça heyecanlı geçecek. Geçen hafta reytinglerde bir miktar yükseliş sergileyen Baraj dizisine Fox TV’nin verdiği destek de dikkat çekiyor.

İlk 2 bölümü Mart ayında yayınlanan ve büyük ilgi gören dizi, ikinci sezona başladığından bu yana düşük reytingler alıyor. Kanalın normal zamanda katlanamayacağı oranlar olmasına rağmen Baraj dizisine gösterilen sabır da dikkatleri çekiyor. Dizinin 9.bölümünde de bir reyting yükselişi sağlanması çok önemli bir adım olacaktır.

Nehir ve Nazım’ın yağan yağmur altında ormandaki hesaplaşması ise dikkatleri çekecek. Nehir, Tarık ile ilişki yaşadığını Nazım’a itiraf edecek.

Nehir, “Hepsi senin yüzünden” diyerek Nazım’ı suçluyor. Nazım ise aşkından vaz mı geçecek yoksa daha fazla mı ona sarılacak, 9. bölümde bu detayı de izleyeceğiz.

İşte Baraj dizisinni 9. bölümden 2. fragmanı: