Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da herkes Yılmaz ve Züleyha’dan beklerken Fekeli ve Hünkar ters köşe yaptı!

Bir Zamanlar Çukurova’da herkes Yılmaz ve Züleyha’dan beklerken Fekeli ve Hünkar ters köşe yaptı!

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 29. bölümü 18 Nisan Perşembe akşamı atv ekranında izleyicilerle buluştu.Dizinin yeni bölümünde Vahide Perçin ve Kerem Alışık’ın canlandırdıkları Fekeli ve Hünkar’ın uzun yıllar sonra yeniden kavuşmaları dikkat çekti.

Eski aşıkların yeniden kavuşmasına izleyicilerin yorumu ise “Yılmaz ve Züleyha birbirine kavuşamadı ama Fekeli ve Hünkar kavuştu” şeklinde biraz da serzeniş şeklinde oldu.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın yayınlanan son bölümü, her hafta olduğu gibi bu hafta da milyonları ekrana kilitledi!

Peki 29. bölümde neler yaşandı?

Oğlunu bir daha görmemekle tehdit edilen Züleyha gemileri yakıyor! Hünkar’a karşı soğuk savaş başlatan Züleyha, yeni akıl oyunlarının peşinde. Ölümden dönen Züleyha, Yılmaz’la Müjgan’ın peşini bırakacak mı?

Bölümün finalinde ise Fekeli ve Hünkar yakınlaşması nefes kesti! Eski aşıklar yine durum değerlendirmesi için bir araya gelmişti.

Neredeyse tüm Çukurova’yı kontrolleri altında tutmaya çalışan Fekeli ve Hünkar kendi hislerine engel olamadı!

Yıllardır kilit vurdukları duyguları, geceyi de beraber geçirmek zorunda kalınca ortaya çıktı! Hünkar’a tüm hislerini açan Fekeli, tekrar onun kalbini kazanabilecek mi?

Perşemebe günlerinin vazgeçilmezi ‘Bir Zamanlar Çukurova’ ATV’de!