Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da olmaz denilen şey oldu!

Bir Zamanlar Çukurova’da olmaz denilen şey oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da 58 bölüm geride kaldı. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizide senaryoda yapılan bir yenilik izleyicilerin etkisi altına aldı.

Namus bekçisi olarak tanımlanan Demir karakteri, eşi Züleyha’ya birçok laf söylerken, şimdi de kendisi eleştirdiği aldatma girdabının içine girdi. Demir’in Züleyha’yı aldatması sosyal medyada da izleyiciler tarafından farklı yorumlarla konuşuldu.

“Demir Yaman’a bak sen, ne yamanmış namus bekçisi olacak bir de” diye yorum bırakan Bir Zamanlar Çukurova hayranları, böyle bir gelişmeyi beklemedikleri için yoğun bir tepkide bulundu.

Demir’in sonunda böyle yapacağını tahmin ettiğini söyleyen izleyiciler de vardı ve “Herkes kendine yapar kötülüğü” mesajı dikkat çekti.

Bazı izleyiciler ise diziyi ailece takip ettiklerini ve bu sahnede sıkıntı yaşadıklarını belirterek, “Bir daha bu senaryolar olmasın, sahneler edepsizleşmesin ailece izliyoruz” diyerek tepkide bulundular.

İşte Demir’in aldatma sahnesinde düştüğü durum: