Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’da öyle güzel oynadı ki, kendinden nefret ettirdi!

Bir Zamanlar Çukurova’da öyle güzel oynadı ki, kendinden nefret ettirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 74. yeni bölümünde öyle bir sahne var ki, izleyiciler iki sevimsiz karakterin bu haline hiç de şaşırmadı.

Şermin ve Behice kapışmasında, şimdilik Behice rakibesini fena halde hırpaladı. Şermin, Behice’nin yalanını yüzüne vurunca, sert bir karşılık aldı… Şermin karakterinde Sibel Taşçıoğlu, uzun süredir zaten dizide izleyicileri bir hayli sinir etmekteydi. Ancak hikayeye Esra Dermancıoğlu’nun canlandırdığı Behice katılınca, biraz da gölgede kaldı.

Behice’nin kötülüklerinin yanına bile yaklaşması zor olan Şermin, onun oyununu çözdü ve yüzüne de vurdu. Tabii ki Behice hiç altta kalmayarak, adeta Şermin’i tartakladı…

“Bu Behice yakında Şermin’i de öldürür” diye yorum bırakan dizi hayranları, Hünkar Yaman’ın ölümünden sonra Behice’den iyice nefret etmişti. Karakterin 9 canlı olması ve diziden bir türlü gitmemesine kızanlar da az değil.

Bir Zamanlar Çukurova'da öyle güzel oynadı ki, kendinden nefret ettirdi! 7

Ancak Esra Dermancıoğlu’nun da hakkını vermek lazım. Müthiş bir rol yeteneği ile Behice’yi oynamıyor adeta yaşıyor ve hislerini de izleyicilere geçirmeyi başarıyor. Bir dizi hayranı, “Esra Dermancıoğlu da her dized kötü rol oynuyor ama kadın annesinin karnından kötü karakter olarak doğmuş gibi” diye yorum bıraktı.

Şermin’i bazı izleyiciler, izleyicinin sesi olarak bile görmeye başladı. Zira, Behice’nin hakkından birisinin gelmesi şart. Yılların Fekeli’sinin Şermin kadar bile olamayıp, Behice’nin oyunlarının farkına varmaması da ayrı bir gariplik olarak dikkat çekiyor.