Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da şok gelişme! Züleyha, doğum yapıyor ama kötü bir sürpriz var!

Bir Zamanlar Çukurova’da şok gelişme! Züleyha, doğum yapıyor ama kötü bir sürpriz var!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Atv’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü 18 Ekim Perşembe akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek’in oynadığı dizinin 6. bölümünde ilginç gelişmeler yaşanacak.

Dizinin 6. bölüm 2. tanıtımında Yılmaz’ın ölmediği ve intikam almak için çiftliğe geldiği görülüyor. Züleyha, hamileliğinin son safhalarındayken, çiftlikte dengeler değişiyor. Züleyha, Şermin ve Saniye’nin kendisine karşı işbirliği yaptığını farkediyor ve ikisini de çiftlikten kovuyor.

Tanıtımın sonunda Züleyha’nın doğum yaptığı ve Hünkar’ın ‘Bebek yaşıyor mu?’ sorusuna ebenin, ‘Hayır’ anlamında kafasını salladığı görülüyor. Bebek ölü mü doğdu? Bu sorunun yanıtını 6. bölümde alacağız.

İşte 6. bölüm 2. tanıtımı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Yılmaz’ın öldüğünü zanneden Züleyha, sevdiği adam için dua ederken aftan yararlanan Yılmaz cezaevinden çıkıp Demir’den intikam almak istiyor.

Züleyha ile evlenen Demir’in, Yılmaz’a duyduğu öfkenin nedeni ise belli oldu! Demir’in Züleyha ve Yılmaz gerçeğini bilerek evlendiği ortaya çıktı. Şimdi merak edilen ise bebekle ilgili gerçeği öğrenip öğrenmeyeceği…

Tüm dengeleri değiştirecek olan Ali Fekeli ortaya çıkıyor. Hangi tarafta olacağı merak edilen Fekeli, yeni bölüme adeta damgasını vuracak.