Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da Yılmaz ve Züleyha buluşmasından ne çıkacak?

Bir Zamanlar Çukurova’da Yılmaz ve Züleyha buluşmasından ne çıkacak?

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’, 38’inci bölüme Yılmaz, Züleyha ve Demir arasındaki en gergin an ile başlayacak. Vahide Perçin,Uğur Güneş,Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 38. bölümünde Yılmaz ve Züleyha’nın buluşmasının heyecanı yaşanacak.Ancak bu heyecan kısa sürecek.

Demir onları yakaladığı için ikili yine birbirlerine bir şey anlatamadan, yine her şeyi içlerine atarak ayrılacak. Bir haftadır heyecanla bu sahneleri bekleyen izleyiciler ise yine bu iki karakterin konuşması gereken konuları konuşamadığına şahitlik edecek.

İşte dizinin 38.bölümünde yaşanacakları detayları:

YILMAZ VE ZÜLEYHA BULUŞTU AMA DEMİR YAKALADI!

Evlendiği sabah öğrendikleri ile alt üst olan Yılmaz, özür dilemek için Züleyha’yla buluşmuştu. İki aşığın onca gözyaşı, onca öfke, onca acıdan sonraki ilk yine bir korkulu an ile sona erdi.

38’inci bölümde cezaevinden firar eder Demir, aşıkları buluyor! Yılmaz ve Züleyha birbilerine söyleyecekleri hiçbir şeyi söyleyemeden yine ayrılmak zorunda kalıyor.

YILMAZ VE DEMİR AŞK İÇİN NELERİ GÖZE ALACAK?

Bir Zamanlar Çukurova'da Yılmaz ve Züleyha buluşmasından ne çıkacak? 8

Ancak, elbette ne Yılmaz’ın Züleyha’dan vazgeçmeye niyeti var ne de Demir’in!

Yılmaz, çiftliği basıp Züleyha’yı kaçırmayı göze alacak kadar deliriyor! Demir ise Züleyha’yı alıp adeta çölleri aşarak, yurt dışına kaçmayı planlıyor!

ZÜLEYHA’NIN AŞIK KALBİ İLE ANNE KALBİ PARAMPARÇA!

Züleyha, evli bir kadın olmak ile aşık olduğu adama her şeyi anlatmak arasında kalıyor! Üstelik, kendisine ne yaparsa yapsın oğluna ölümü göze alacak kadar bağlı Demir’in çocuğunu da karnında taşıyor!

Bir Zamanlar Çukurova'da Yılmaz ve Züleyha buluşmasından ne çıkacak? 9

FEKELİ VE HÜNKAR YENİ BİR YOL AYRIMINDA

Oğlunu hapisten kurtarmakla ailesini birarada tutmak arasında ne yapacağını bilemeyen Hünkar, yine Fekeli’den yardım istiyor. Fekeli ise, Yılmaz’a doğru yolu göstermeye çalışıyor. Ancak bu arada, hayatının henüz nasıl etkileneceğini bilmese de Müjgan’ın babası ile görüşmeye gittiğinde, halası Behice ile tesadüfen tanışıyor!

Her perşembe milyonları ekrana kilitleyen ‘Bir Zamanlar Çukurova’ yeni sezonda bu soruların cevapları ile ATV’de!