Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da yine aklımızla alay etmeyin!

Bir Zamanlar Çukurova’da yine aklımızla alay etmeyin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Bir Zamanlar Çukurova’da yine dolambaçlı yol gözüktü! atv ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 60 bölüm geride kaldı. 2. sezonunda da başarısını sürdüren, son döneme senaryosunun geldiği nokta itibari ile izleyicileri ekran başından kaldırmayacak kadar heyecan vaat eden Bir Zamanlar Çukurova, başarısının karşılığını da reytinglerle alıyor.

Adana’da çekilen dizinin 61. yeni bölümünde yine Züleyha’nın dolambaçlı yolu tercih ederek Adnan’ın kendi oğlu olduğu Yılmaz’a söylememesi ve bu durumu Fekeli üzerinden çözmeye çalışması izleyicileri gerecek.Fekeli, acaba Yılmaz’a söyleyecek mi? Ya söylemezse ne olacak? Kaç bölüm Fekeli, Yılmaz’a ha söyledi ha söyleyecek psikolojisi yaşanacak? İşte izleyicilerin kafasında bu deli sorular var.

Bir Zamanlar Çukurova'da yine aklımızla alay etmeyin! 7

Zira, böyle kritik olayların sakız gibi sündürmek gibi bir huyu olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde benzer bir durumu Züleyha’nın Yılmaz’a yolladığı mektup konusunda yaşamıştık.

Züleyha’nın mektubunu Yılmaz’a vermeyerek olayların akışını değiştiren Gülten, herkesi deli etmişti. Taaa kaç bölüm sonra o mektup ortaya çıkmış, iş işten geçmiş, Yılmaz ve Müjgan evlenmişti.

Yani Yılmaz’ın durumu düzeltme şansını Gülten elinden almış oldu. Aynı zamanda Müjgan’ın hayatını da mahveden isim olarak öne çıktı.Şimdi de Züleyha kendi yapamadığını Fekeli’ye söyletmek istiyor. Fekeli de aynı Gülten’in durumuna düşer mi, vallaha bu senaristler heyecan katmak için onu da yapar.Ama izleyici bu konuda terli, Adnan meselesi uzarsa izleyicilerin “aklımızla alay etmeyin” serzenişlerini sosyal medyada duyarsınız.