Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılan Uğur Güneş’in yeni dizisi ortaya çıktı!

Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılan Uğur Güneş’in yeni dizisi ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kimsenin tahmin etmeyeceği gelişmelerle birlikte Bir Zamanlar Çukurova’nın kilit isimleri bir bir diziden ayrılmaya başladı. İlk olarak Hünkar karakterini oynayan Vahide Gördüm, geçtiğimiz haftalarda diziden ayrılmıştı. Bu kez bir başka başrol oyuncusu Uğur Güneş’in de diziden ayrıldığı, son sahnelerinin bile çekildiği konuşulmakta.

Güneş, dizinin kilit isimlerinden Yılmaz’a hayat veriyordu. Sezon başında Züleyha ve Yılmaz aşkının izleyicinin istediği gibi biteceği ile ilgili spoi’leri bile Uğur Güneş vermişti. Ancak kısa bir süre önce konuşulmaya başlanan Güneş’in diziden ayrılacağı haberi herkesi şaşırtmıştı.

atv’nin sevilen dönem dizisindeki bu değişiklikler, hikayeyi nereye götürecek hep birlikte izleyeceğiz ama Uğur Güneş’in oynadığı Yılmaz karakterinin diziden nasıl çıkacağı da merak konusu. Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından Güneş’in son çekimlerini yapıp Adana’dan ayrıldığı bilgisini verirken bir başka kulis bilgisini de paylaştı.

Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan Uğur Güneş'in yeni dizisi ortaya çıktı! 7

Buna göre Uğur Güneş, daha Bir Zamanlar Çukurova’daki ayrılık haberi ortalığı sarsarken, bir başka diziye konuşmaya başlamış anlaşılan! Faruk Tebek’in yönetmenliğini yapacağı ve bir süredir medyada konuşulan Kanunsuz Topraklar dizisiyle görüştüğü şeklinde söylentiler dolaşıyor şimdilerde.

Bir süredir çalışmaları devam eden ve Fox TV’de yayınlanacağı ifade edilen dizinin yapımcılığını Gold Film üstleniyor. Uğur Güneş’in ismi de bu diziyle anılmakta. Bakalım oyuncu teklifi kabul edecek mi?