Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinden flaş ayrılık! Bir karakter diziye veda ediyor!

Hercai dizisinden flaş ayrılık! Bir karakter diziye veda ediyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dizisi Hercai, bu akşam 50. bölümüyle ekranda olacak. Akın Akınözü’nün Miran ve Ebru Şahin’in de Reyyan karakterini oynadıkları diziden bir karakterin ayrılacağı da ortaya çıktı. Diinin bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünde duygusal sahneler ve bol gözyaşı var. Aynı zamanda ilerleyen bölümlerde de bir karakterin gidişine şahitlik edeceğiz.

3. sezonuyla ekranda iyi bir sınav vermeye devam eden dizi, reytingleriyle de kanalın yüzünü güldürmekte. Kemik bir izleyicisi olan Hercai dizisi, her hafta heyecanla beklenen gelişmelerle ekrana gelmekte. Reytingleri de sezon başında düşüktü ancak senaryodaki cesur gelişmelerle toparlanma yaşanıyor.

Bu akşam yayınlanacak yeni bölüm öncesinde ise bir ismin diziye veda edeceği öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş, dizide Sultan karakterini oynayan Gülçin Santırcıoğlu’nun diziden ayrılacağı şeklindeki kulis bilgisini paylaştı.

Hangi bölümde gidecek ve nasıl bir hikaye ile diziden ayrılacak henüz bilinmiyor ama dizinin ilk bölümünden itibaren varolan bir karakterdi Sultan Aslanbey.

Hercai dizisinden flaş ayrılık! Bir karakter diziye veda ediyor! 7

Bu arada dizinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümündeki bir sahne ise fragmanda yayınlandı ve dikkatleri çekti. Ahmet Kaya’nın “Annem” isimli şarkısının da yer aldığı 50.bölüm 2. fragmanında Azize’nin Miran’dan af dilediği görülüyor.

İşte yeni bölümün özeti:

“Sen bana annemi geri verebilecek misin?”

Azize ve Nasuh büyük bir şok yaşamaktadırlar. Nasuh, Azize’nin aslında Ayşe olduğunu, Azize ise seneler önce öldü zannettiği oğlunun Hazar olduğunu öğrenmiştir. Mahmut’a verdiği emirden dolayı pişman olan Azize ona ve Hazar’a ulaşmaya çalışır ancak bu hiç kolay olmayacaktır. Aslan’ın ölümünden Azize’yi sorumlu tutan Füsun ise onunla ilgili planlar içerisindedir.

Reyyan ve Miran bir yandan etraflarında olup bitenle mücadele ederken bir yandan da bebeklerinin heyecanı içerisindedirler. Reyyan’ın aşermeleri ve duygusallaşması Miran’ı hem eğlendirir hem de heyecanlandırır. Sevdiği kadını mutlu edebilmek için çırpınır. Her zamanki gibi en büyük desteği ise Fırat’tır.

Esma bir yol ayrımındadır, Fırat’a ya büyük sırrını açıklayacak ya da sonsuza dek susacaktır. Ona her şeyi anlatması gerektiğini söyleyen hiç beklemediği biri olur. Bu arada her şeyin bittiğini düşünen Azize de geri dönüşü olmayan bir yola çıkar. Böylece tüm yaptıklarını affettirebileceğini umar. Ancak yolun sonunda onu büyük bir sürpriz beklemektedir.

İşte 50. bölüm 2. fragmanı: