Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da başrol oyuncusu ayrılıyor mu?

Bir Zamanlar Çukurova’da başrol oyuncusu ayrılıyor mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova, 53. yeni bölümü ile 30 Ocak Perşembe akşamı ekrandaki yerini alacak. Dizinin hayranlarını yeni bölümde yine aksiyon dolu sahneler bekliyor.

Dizide Müjgan karakterinin halası Behice Hekimoğlu olarak yer alan Esra Dermancıoğlu’nun sahneye çıkışını göreceğiz. Hünkar hanıma yakıcı sırrı bildiği hissiyatını veren Behice’nin sözleri Hünkar’ın boğazını düğümleyecek.

Demir, uçurumun kenarında ölümle yaşamın tam da ortasında yer alırken, Yılmaz ve Züleyha gözlerini birbirinden kaçıramazken, Müjgan’ın neler yapacağı da merak ediliyor.

Yeni bölümde en çok merak edilen isim ise Kerem Alışık’ın canlandırdığı Fekeli karakteri olacak… Hünkar, bazı sırları Fekeli’ye anlatacak. Kalbi sıkışan Fekeli oracıkta yere yığılacak. Başrol oyuncularından olan Kerem Alışık diziden ayrılıyor mu, hayranları çok merak etti.

Zira diziden Fekeli’nin ayrılmasını kimse istemiyor. Fekeli bu dizinin en önemli karakterlerinden ve izleyiciler de onun sözlerinden çok etkileniyor. Neler olacağını 53. bölümde göreceğiz.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 53. bölüm fragmanı: