Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuk dizisi hiç hak etmediği bir kaderi yaşıyor!

Çocuk dizisi hiç hak etmediği bir kaderi yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çocuk dizisi nasıl bir final yapacak? Star TV ekranında Çocuk dizisinin final bölümünü 28 Ocak Salı akşamı saat 20.00’de izleyeceksiniz. Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Merve Çağıran, Ceyda Ateş, Serhat Teoman gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan Çocuk dizisi, reytingleri bir türlü istenilen noktaya gelemediği için final yaparak veda edecek.

Final bölümünden 2. fragman yayınlandı. Dizide en çok da İsmail Hacıoğlu’nun canlandırdığı Hasan karakteri büyük ilgi görmüştü. Hasan performansı ile Hacıoğlu, hayranlarını adeta mest etmişti.

Baba olduğunu, Efe’nin kendi oğlu olduğunu öğrenen Hasan onu ve Akça’yı yanına alarak bir aile kurmanın hayali içindeydi. Peki Çocuk dizisinde bu hayal gerçekleşecek mi?

Çocuk dizisi nasıl bir final yapacak? İşte bu sorular yanıt bekliyor. Asiye hapse giriyor, çocukları onu affetti belki ama o kendini affedemiyor.

Şule ile Kemal de hayatlarına kaldıkları yerden devam edecek. Hasan ve Akça, Efe ile birlikte mutlu bir yuvanın ilk izlerini fragmandan görebilirsiniz.

Dizinin hayranları ise böyle güzel bir yapımın finali hiç hak etmediği görüşünde ve dizinin bitmesinden dolayı da çok üzüntülü.

İşte Çocuk dizisi final 2. fragmanı: