Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde bir yanda ayrılık acısı, diğer tarafta Recep Usta ile Melis Minkari uyumu!

Kardeşlerim dizisinde bir yanda ayrılık acısı, diğer tarafta Recep Usta ile Melis Minkari uyumu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dizilerinden Kardeşlerim, başarılı hikayesi ve etkileyici oyuncuları ile Cumartesi akşamları yayınlanmaya devam ediyor. İkinci sezonda da çok iyi reytingler alan dizinin tek şanssızlığı, Gönül Dağı gibi sezonun en iyi ikinci dizisi ile rakip olmak.

Kardeşlerim başka bir gün yayınlanmış olsa belki de reytinglerde birinciliğin abonesi olabilirdi. Ancak Gönül Dağı’na tutkuyla bağlı olan milyonlarca dizi hayranı, TRT1 yapımını zirveye taşıyor: Bu durum da Kardeşlerim’in büyük şanssızlığı oluyor. Dizideki bir başka şanssızlık ise bir ayrılık ile geldi…Dizi hayranlarının çok beğendiği ve aşk yaşamalarını beklediği Cemile ile Tolga ayrıldı.

Kardeşlerim dizisinde bir yanda ayrılık acısı, diğer tarafta Recep Usta ile Melis Minkari uyumu! 8

Bu ayrılığın nedeni ise Cemile karakterinin hikayesinin bitmesi… Cemile, kendi yoluna gitti ve Tolga da yüreğindeki aşk ile öylece kaldı… Nilsu Yılmaz, Cemile karakterini çok iyi canlandırırken, Berk Ali Çatal ile de iyi bir uyum yakaladı. İki genç oyuncu da hayranlardan tebrik aldı.

Kardeşlerim dizisinde bir çift ayrılırken, bir başka çift aşka adım adım yürüyor. Aybike ile Berk karakterlerinden bahsediyoruz. Genç oyuncu Melis Minkari’nin canlandırdığı Aybike karakteri ile, son dönemin dikkat geçen genç yıldızlarından Recep Usta’nın canlandırdığı Berk çok iyi uyum yakaladı.

Kardeşlerim dizisinde bir yanda ayrılık acısı, diğer tarafta Recep Usta ile Melis Minkari uyumu! 9

Kardeşlerim dizi hayranları da Aybike ile Berk’in her halini çok beğendiklerini belirten yorumlar yapıyor. atv’nin sevilen dizisinde bir çift daha izleyiciyi ekrana bağlıyor ve dizinin reytingleri de bu sayede hiç düşmüyor.