Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın dedikoducu Fadik’i Polen Emre’yi Adana’da çekiştiriyorlar!

Bir Zamanlar Çukurova’nın dedikoducu Fadik’i Polen Emre’yi Adana’da çekiştiriyorlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – atv ekranında Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi,büyük beğeniyle izlenmekte. Geçen sezon izleyicilerin kalbini kazanan yapım, 2. sezonunda da yüksek reytingleriyle Mucize Doktor gibi reyting rekorları kıran bir dizinin karşısında bile varlık gösterebiliyor.

Dizide konağın en dedikoducu karakterlerinden birisi de Fadik. Boş boğaz tavırları ile izleyicileri sinirlendiren Fadik, aslında saf ve hayatında da dedikodu dışında hiçbir şey yok.

Karaktere hayat veren isim Polen Emre… Kendisi de Adanalı ve birçok tiyatro oyununda da rol almış bir genç isim…

Evinin de Adana’da olması oyuncu için önemli bir avantaj. Ayrıca karakterini daha iyi canlandırabilmek için de Eski Adana’da geziyor, kadın esnaflardan şive ve yerel sözler konusunda destek alıyor.

Bir Zamanlar Çukurova'nın dedikoducu Fadik'i Polen Emre'yi Adana'da çekiştiriyorlar! 7

Dizi TV programına konuşan Polen Emre, “Ben tiyatro oyuncusuyum aslında.Orada da tanıyan çok oluyordu, oyunu izleyen. Tabii ki bu diziyle daha geniş kitlelere yayıldı. Böyle artık durdurup ‘Kız Fadik’ diye çekiştiriyorlar, tatlı tatlı. Güzel bir tanınma oldu” diyerek dizide yer almanın kendisine şöhreti getirdiğine değindi.

Seti ve ekibi çok doğal olarak yorumlayan Polen Emre, memleketinin dizisi olmasının da kendisi için ayrıca bir önemi bulunduğuna değindi.

Emre, “Bu dizi hakikaten çok güzel oldu.Her şeyi ‘cuk oturdu’ derler ya, bence öyle. Oyuncuları, ekibi, her şey bir grift halinde bence çok çok iyi oldu” dedi.

Eski Adana’da yaptığı geziler hakkında da bilgi paylaşan oyuncu, bu sayede dizideki karakterine önemli katkılar yapabildiğini ifade etti:

“Eski Adana’yı geziyorum.Ben de bir Adanalı olarak hala gözlemlerime devam ediyorum. Eski Adana’nın esnaflarıyla biraz konuşuyorum, kadın esnaflarla.Çünkü onlarda hala o konuşma şekli var. Onlardan bir şey kapmaya çalışıyorum. O şive öğrendim bitti diye olmuyor, öğrenmeye devam ediyorum. Hala ben yepyeni kelimeler duyabiliyorum. O duyduklarımı hemen entegre ediyorum.”

Seher karakterinin yeniden konağa gelmesi aslında Fadik’in işine yaradı.Seher’in kötülüklerinden sonra Fadik’in boş boğazlığı ve dedikoduculuğu görülmez oldu.

Polen Emre de bu durumun etkilerini sokakta yaşıyor.

Genç oyuncu, “İzleyici durdurup, “Ay Seher ne kadar kötüymüş” diyor bana.Evet, Seher’in etkisi Fadik’e böyle oldu. Bir tık daha iyi olduğu anlaşıldı aslında. Çünkü Seher, ekstra kötü bir karakter. Fadik ağzı durmuyor. Ama o da ne yapsın, başka hiçbir şeyi yok. Bir aşkı olsa…” açıklamasını yaptı.