Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova’nın Fikret Fekeli’si Furkan Palalı özel hazırlık yaptı

Bir Zamanlar Çukurova’nın Fikret Fekeli’si Furkan Palalı özel hazırlık yaptı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’ya, Nazan Kesal ile birlikte katılan diğer oyuncu Furkan Palalı oldu. Dizinin 3. sezonunun çok farklı olacağı da bu iki transfer ve onların yaratacağı etki bağlamında anlaşılıyor… Furkan Palalı, Dizi TV programına konuştu ve çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Oyuncu, “Çok içime sindi, çok hikayenin içeresinde olmak istedim. O yüzden de bir araya geldik. Böyle bir projede olduğum için çok mutluyum” ifadelerini kullandı. Canlandıracağı karakter için sıkı bir hazırlık dönemi geçiren oyuncunun imajı da bir hayli değişti.

Furkan Palalı, pandemi döneminde hikayeyi takip ettiğini dile getirerek şunları söyledi: Daha çok içine girdim hikayenin diyebilirim. İnşallah yen isezonda güzel hikayelerle, güzel senaryolarla seyircinin karşısında oluruz. Ben de zevk veren bir karakterle umarım izleyicinin karşısına geçerim.”

Oyuncu yeni sezonda Fekeli ailesine mensup olan Fikret Fekeli karakterine hayat verecek. Fikret Fekeli, Kerem Alışık tarafından canlandırılan Ali Rahmet Fekeli’nin yeğenidir. Ancak Ali Rahmet, yeğeninin yaşadığını bilmemektedir ve aniden Adana’ya gelen Fikret herkesi şaşırtacaktır.