Ana sayfa Sosyal Medya Biraz kıskandı mı ne? Gupse Özay’dan Merve Dizdar’a Ezgi Mola uyarısı!

Biraz kıskandı mı ne? Gupse Özay’dan Merve Dizdar’a Ezgi Mola uyarısı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Gupse Özay’ın yeni filmi Eltilerin Savaşı, vizyona giriş tarihi Pandemi sürecine gelince Netflix’te yayınlanmaya başlamıştı. Karantina günlerinde pek çok kişinin izlediği film büyük beğeni alırken, kamera önünde birbirlerini yiyen iki eltiyi oynayan Gupse Özay ve Merve Dizdar’ın kamera arkasında ise dostlukları dikkat çekiyor.

Merve Dizdar, bilindiği gibi şu sıralar TRT1 için çekilen Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosunda. Oyuncu bu kez Ezgi Mola’nın kardeşi rolüyle ekranlara gelecek. Son dönemin dikkat çeken, başarılı oyunculuğuyla takdir toplayan ismi olan Merve Dizdar, aynı zamanda Ezgi Mola ile Alice Müzikali’nde de oynuyor.

Dizdar, Vatanım Sensin dizisinde de rol almıştı. Oyuncunun yeni dizisi Masumlar Apartmanı’nda Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah da rol alıyor. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan dizi, yeni sezonun iddialı yapımları arasında.

Biraz kıskandı mı ne? Gupse Özay'dan Merve Dizdar'a Ezgi Mola uyarısı! 8

Gupse Özay da Eltilerin Savaşı filminde birlikte oynadığı ve aynı zamanda O Ses Türkiye’nin yılbaşı programında birlikte şarkı da söylediği Merve Dizdar’ın yeni dizisi için sosyal medyadan bir jest yaptı. Dizinin afişini instagram sayfasından paylaşan oyuncu, kinayeli bir taş atmayı da ihmal etmedi!

Özay, “İnşallah Ezgi Mola ile benden daha çok eğlenmezsin Merve….” notunu yazdı.

İşte o paylaşım:

Biraz kıskandı mı ne? Gupse Özay'dan Merve Dizdar'a Ezgi Mola uyarısı! 9