Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniye’si Selin Yeninci, Erkan Can’ın ojelerini sürerek totem yapıyor!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniye’si Selin Yeninci, Erkan Can’ın ojelerini sürerek totem yapıyor!

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Saniye’yi Selin Yeninci, dizinin yanı sıra tiyatro oyunlarında da boy gösteriyor. Selin Yeninci; Cem Davran, Yıldıray Şahinler, Bahtiyar Engin ve Erkan Can’ın rol aldığı ‘Alevli Günler’ isimli oyunda 7 yıldır boy göstermekte.

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Selin Yeninci, tiyatronun kendisi için anlamının büyük olduğunu belirtti. atv’de yayınlanan Dizi TV’ye konuşan Selin Yeninci, “Tiyatro benim için çok özgür olduğum, yaşsız olduğum, çok eğlendiğim, çok uzun süredir de yaptığım, kendimi geliştirdiğim, eğitimini aldığım, çok severek yaptığım bir şey” dedi.

Oyundan 3 saat kadar önce toplandıklarını ve ses ile keden ısıtma çalışmaları yaptıklarını anlatan Selin Yeninci, sonra ezber provası yaptıklarını ifade etti.

Erkan Can, oyunda Selin Yeninci’nin kayınvalidesini canlandırıyor. Yeninci, ünlü oyuncu Erkan Can’ın ojelerini sürerek totem yaptığını belirtti.

Selin Yeninci, “Ritüellerimiz var. Erkan Can benim kayınvalidemi oynuyor. Her oyundan önce benim onun ojelerini sürmem gerekiyor. O benim oyun öncesi totemim” şeklinde açıklama yaptı.

Tiyatro sahnesinde Mudanya’da lafını unuttuğunu belirten Selin Yeninci, sonrasında Cem Davran’a baktığını hatırlatma gelmeyince de kahkaha krizine girdiğini anlattı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi sayesinde geniş kitleler tarafından tanınan Selin Yenince, 7 yıldır tiyatro oyununu kapalı gişe oynadıklarını, ayrıca dizi hayranlarının da kendisini izlemek için oyuna geldiklerini belirtti.

Usta aktör Erkan Can, “Selin 10 numara bir oyuncu. Bizim tiyatromuzun en eski oyuncusu. Çok çok iyi bir oyuncu. Dizide de çok güzel bir karakter çiziyor, çok güzel oynuyor. Onu özellikle seyrediyorum” diyerek başarılı oyuncuya övgülerde bulundu.