Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin yeni bölümde Süreyya’yı dehşete düşüren gerçek! Senem itiraf etti!

İstanbullu Gelin yeni bölümde Süreyya’yı dehşete düşüren gerçek! Senem itiraf etti!

tarafından zk zk

Star TV’de 81. bölümü yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi finale yaklaşırken, Süreyya hayatı ile ilgili gerçekleri öğrenmeye başladı.

Yeni bölümde ailesi tarafından aslında hiç istenmediğini, annesinin günlüğünde “Çok erken davrandık. Keşke Süreyya’yı doğurmasaydım” sözlerini okuduktan sonra tüm anılarını kendisinin uydurduğunu anlayan Süreyya perişan oldu.

Televizyongazetesi/Detay

Günlerce yataktan çıkmayan, hayatında gerçek sandığı anıları kendisinin uydurduğunu, hayal kurduğunu anlayan, kendini mutlu bir ailede mutlu bir çocuk hatırası ile avuttuğunu, hiç sevilmediğini, istenmediğini, başkası tarafından büyütüldüğünü öğrenen Süreyya, odasına kapanıp günlerce evden çıkmadı.

Süreyya’ya ne olduğunu anlayamayan Faruk ile birlikte Dilara, Senem ve kimse bir şey öğrenemedi. Süreyya gerçekleriyle yüzleşmeye çalışırken yeniden Fatma teyzeye gitti.

İstanbullu Gelin yeni bölümde Süreyya'yı dehşete düşüren gerçek! Senem itiraf etti! 8

Bu kez bambaşka bir gerçeği öğrendi. Anne ve babasının öldüğü kazada arabada teyzesinin de olduğunu öğrenince çok şaşırdı. Fatma teyzenin “Senem kazadan sonra ‘benim suçum, ben ölmeliydim’ diyerek ağladı. Hastaneden çıkınca seni de alıp her şeyi satıp gitti” sözleri üzerine şaşkına döndü.

Yıllarca kendisine bakan Fatma teyzeye ikinci kez gittiğinde bambaşka bir gerçekle karşılaşan Süreyya, soluğu teyzesinde aldı.

Ailesinin öldüğü kazada teyzesinin de olduğunu bilmeyen Süreyya “Benden ne saklıyorsun?” diyerek yüklendi. Senem önce konuşmak istemese de sonra tüm gerçeği anlattı.

İstanbullu Gelin yeni bölümde Süreyya'yı dehşete düşüren gerçek! Senem itiraf etti! 9

İstanbullu Gelin, mutlu sonla bitmeyecek!

Süreyya’nın kendisinden nefret edip uzaklaşmaması için sakladığını söyleyerek bir tefeciye borcu olduğunu, kaçtığını ama onların bulduğunu, o kazaya da kendisini öldürmeye çalışan adamların sebep olduğunu anlattı.

Süreyya bu gerçeği duyduğunda darmadağın oldu. Bugüne kadar en çok güvendiği insanın, annesi gibi sarıldığı teyzesinin aslında ailesinin ölümünden sorumlu olduğunu, bu gerçeği yıllarca da sakladığını öğrenince daha da büyük bir bunalıma girdi.

Eve geldiğinde Faruk konuşması için yüklenince Süreyya gerçekleri ona da anlattı. “Ben kimim, hepsi yalanmış, bütün hayatım yalanmış” diye ağlayan Süreyya, bunun kendi gerçeği olduğunu ve bu sınavı da tek başına vermesi gerektiğini söyleyerek Faruk’u da uzaklaştırdı.

İstanbullu Gelin dizisi finale doğru giderken Süreyya’nın bu yıkımdan nasıl kalkacağı ya da toparlanıp toparlanamayacağını ilerleyen bölümlerde göreceğiz ancak tüm hayatının bir yalan üzerine kurulduğunu anlayan Süreyya’nın hikayenin sonunda bir çöküş yaşaması bekleniyor. Yani görünen o ki izleyiciyi mutlu bir son beklemiyor!

Sezon başında Yaz’ın annesi ile ilgili anlattıklarını bilen izleyiciler, hikayenin zaten mutlu sona gitmeyeceğini tahmin ediyor. Ancak tabii bir ters köşe yaşanmazsa!