Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın sefasını izleyici, cefasını oyuncular çekiyor!

Bir Zamanlar Çukurova’nın sefasını izleyici, cefasını oyuncular çekiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi başarılı performansıyla 2. sezonuna devam ediyor. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek ile birlikte başrolde yer alan diğer isim Kerem Alışık.

Fekeli karakteri ile izlediğimiz Alışık, dizinin başarısından memnun ama zorluklarına da değinmeden edemiyor. Cumhuriyet Pazar ekine konuşan Kerem Alışık, yaşadığı zorluklardan bahsetti.

Her şeyden önce Adana güzel insanlara sahip ama sıcak bir şehir ve bu da oyuncuları çok olumsuz etkiliyor. İstanbul ile Adana arasında adeta mekik dokuyan Kerem Alışık için ayakta kalmak ve yola devam etmek önemli. Ama bu o kadar da kolay olmuyor.

Zorlukların da sonunun geleceğini belirten Kerem Alışık, Adana’da iyi ağırlandıkları için de çok memnun.

Bir Zamanlar Çukurova'nın sefasını izleyici, cefasını oyuncular çekiyor! 7

Kerem Alışık, Bir Zamanlar Çukurova’da oyuncuların yaşadıkları zorlukları da şu sözlerle anlatıyor: “Adana İstanbul arası git gele alıştık. Zahmetsiz olmuyor. Sistem size hata verdirmeye başlıyor ama gene ayakta kalmaya çalışıyorsunuz. İçinizde bir şey var ya sizi dik tutan, ben o şeye hayranım. Ne onun adı bilmiyorum. Ben hep maviyi düşünürüm karanlığa düştüğümde. Umut ve özgürlük… Bir gün gelecek ve sen istediğin şeyin içinde olacaksın. Zorlukların sonu da gelecek… Adana çok sıcak, insanları da sıcak. Bizi iyi ağırlıyorlar. Feke Adana’nın ilçesi biliyorsunuz.”