Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın Züleyha’sı Hilal Altınbilek adeta yargı dağıttı!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Züleyha’sı Hilal Altınbilek adeta yargı dağıttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek tatilinin son dönemlerini geçiriyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3. sezon çekimleri öncesinde Çeşme tatilinde enerji depolayan ünlü oyuncu hakkında geçtiğimiz gün magazin basınında aşk iddiası ortaya atılmıştı.

Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur Aydoğan ile el ele ve yakın fotoğrafları yayınlanan Hilal Altınbilek, bu iddiaları hem yalanladı hem de adeta yargı dağıttı. İlk olarak Gurur Aydoğan, Hilal Altınbilek ile fotoğrafını yayınlamış ve arkadaş grubu olarak ziyaret ettiklerini de etiketlerle belirtmişti.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek adeta yargı dağıttı! 8

Gurur Aydoğan’ın bu paylaşımı kafaları karıştırmış ve ikili arasındaki aşk iddialarının gerçek olmayabileceği düşüncesi oluşmuştu. Hilal Altınbilek de instagram hikaye bölümünden bir paylaşım yaparak bu sefer tek aşkının babası Özdemir Altınbilek olduğunu gösteren fotoğrafını yayınladı.

Sosyal medyada hayranları “Hilal yargı dağıtıyor” diyerek bu paylaşımı yorumladı… Ünlü oyuncu çıkan haberlerden sonra aşk iddialarını yalanlayarak konunun büyümesini de engelledi.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek adeta yargı dağıttı! 9