Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar’ın Davut’u Uğur Güneş, Dubai’yi fethetmeye gidiyor!

Kanunsuz Topraklar’ın Davut’u Uğur Güneş, Dubai’yi fethetmeye gidiyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin başarılı oyuncularından Uğur Güneş, Kanunsuz Topraklar dizisinde canlandırdığı Davut karakteriyle kariyerine yeni bir ivme kattı. Başarılı oyuncu çok önemli bir organizasyona katılmak üzere Dubai’ye gidiyor.

Yeniden Başla dizisiyle 2011’de setlere adım atan Uğur Güneş, Diriliş Ertuğrul, İsimsizler gibi dizilerin ardından rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle kariyerinde büyük bir çıkış yaptı. Başarılı oyuncu ardından Kanunsuz Topraklar dizisinde Davut karakterini canlandırdı.

Uğur Güneş, Kanunsuz Topraklar’da başrolü paylaştığı Esra Bilgiç’le çok güzel bir ikili oldu ve izleyiciler tarafından çok sevildi. Ancak büyük bütçelerle çekilen dizi reytinglerde bir türlü başarılı olamayınca kısa süre önce ekranlara veda etti.

Kanunsuz Topraklar sona erdikten kısa süre sonra Esra Bilgiç, Süslü Korkuluk dizisiyle anlaştı ve yeni projesini belirledi. Ancak Uğur Güneş hala beklemede. Yakışıklı oyuncunun önümüzdeki günlerde çok önemli bir etkinliğe katılmak üzere Dubai’ye gideceği öğrenildi.

Uğur Güneş, Arap dünyasının çok önemli bir ödülü olan The Murex d’Or Ödül Törenine katılmak üzere Dubai’ye gidecek. Arap dünyasının en başarılı dizi, film ve oyuncularına ödüllerin verildiği törende Uğur Güneş özel konuklardan biri olacak. Uğur Güneş 20 Mart’ta düzenlenecek ödül törenine katılmak üzere Dubai’ye gidecek.

Uğur Güneş, özellikle Bir Zamanlar Çukurova dizisi sayesinde Arap dünyasının en sevdiği oyuncularından biri haline geldi. Başarılı oyuncu dizide üç sezon boyunca Yılmaz Akkaya karakterini başarıyla canlandırmıştı.